Οι επικές μάχες του Game of Thrones, γίνονται επικότερες …με φωτόσπαθα!!

Σίγουρα θα έχει πάρει το αυτί σας, οτι οι δημιουργοί του φαινόμενου Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss, πήραν το ΟΚ απο την “μαμά” Disney, για μια καινούρια τριλογία ταινιών Star Wars.

Οι οποίες μάλιστα δεν θα έχουν καμία σχέση με την τριλογία του Rian Johnson που θα ετοιμάσει μετά το τέλος του 9ου Επεισοδίου που θα δούμε το 2019.

Βέβαια οι φίλοι και των δύο πολιτιστικών φαινομένων (γιατί τέτοια είναι, χωρίς καμία υπερβολή) έχουν ήδη φροντίσει να τα συνδυάσουν γεμίζοντας το YouTube με βίντεο όπου οι ξιφομαχίες του Game of Thrones γίνονται με… φωτόσπαθα των Jedi και των Sith. Άλλωστε το οπτικό εφέ που το 1977 ήταν μεγάλη υπόθεση, σήμερα μπορεί να γίνει από έναν ερασιτέχνη σε οποιοδήποτε υπολογιστή.

Απο τα αναρίθμητα βίντεο που κυκλοφορούν, εμείς διαλέξαμε τα άχαστα, όπου μάλιστα μερικά περιέχουν και τα επικά Duel Of The Fates και Battle of the Heroes του John Williams, όπως την μάχη στο Tower of Joy του τρίτου επεισοδίου της έκτης σεζόν και την μονομαχία του Oberyn με το “Βουνό“, στο όγδοο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν. Και πάρα πολλά άλλα….

Απολαύστε….

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss