Επιβεβαιώνεται η ασύρματη φόρτιση του iPhone 8;

Με το iPhone 7 η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει ένα trend, που είχαμε δει εδώ και καιρό σε άλλους κατασκευαστές, και μιλάμε για την αντοχή στο νερό. Φέτος, με το iPhone 8, X, ή όπως ονομαστεί, φημολογείται ότι θα υιοθετήσει και την ασύρματη φόρτιση.

Οι φήμες ότι το iPhone 8 θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση υπάρχουν εδώ και καιρό, και φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα κινέζικα media, η Lite-On Semiconductor, μια εταιρεία με βάση την Ταϊβάν που κατασκευάζει διάφορα κομμάτια για συσκευές, θα γίνει μέρος της αλυσίδας προμηθευτών του iPhone 8.

Αναφέρεται ότι η εταιρεία θα παρέχει στην Apple την μισή ποσότητα «GPP bridge rectifiers», οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την λειτουργία της ασύρματης φόρτισης. Δεν αναφέρεται ποια θα είναι η εταιρεία που θα αναλάβει τα υπόλοιπα κομμάτια.

Η Lite-On δημιουργήθηκε πριν από 42 χρόνια και είναι ένας κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών αλλά και κομματιών για διάφορες συσκευές. Η γκάμα των προϊόντων του εκτείνεται από LEDs, και ημιαγωγούς, μέχρι monitors και CD/DVD drives

Η Apple έχει στενούς οικονομικούς δεσμούς με την αμερικάνικη Energous, που ειδικεύεται στην τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Οι πληροφορίες τη θέλουν να συνεργάζεται με την Apple και να της δίνει τη δυνατότητα να φορτίζει το iPhone 8 από απόσταση 4.5 μέτρων. Στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, η Apple θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα σε σύγκριση με την ασύρματη φόρτιση που έχουν σήμερα οι κατασκευαστές στα smartphones, τα οποία πρέπει να είναι τοποθετημένα στο charging pad.

Η Lite-On Semiconductor αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την είδηση συνεργασίας με την Apple, οπότε και εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss