Έρχεται το SUV των 7.600 ευρώ

Μετά τα Chevrolet Trax, Opel Mokka και Cadillac XT3, η GM επιχειρεί να μαζέψει όλο το χρήμα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάπως έτσι προέκυψε το Baojun 510, το τζιπ, το οποίο κάνει θραύση στην Κίνα, λόγω και της προσιτής τιμής του, μεταξύ άλλων. 

Το Baojun 510 αποτελεί τον καρπό του γάμου μεταξύ των GM και SAIC. Προορίζεται για την τεράστια κινέζικη αγορά, αισθητικά όλο και κάτι θυμίζει, (οι αντιγραφές είναι στο παιχνίδι για τους Κινέζους), με μια τιμή η οποία δεν ξεπερνά τα 8.000 δολάρια παρακαλώ!

Σύμφωνα με την GM διαθέτει άρτια ηχομόνωση (κάτι που δίνουν πλέον μεγάλη σημασία οι Κινέζοι), και αρκετά πλούσιο εξοπλισμό για τα δεδομένα της αγοράς, αφού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, μπουτόν εκκίνησης κινητήρα, θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, cruise control, οθόνη LCD 8 ιντσών.

Οι Κινέζοι έχουν σκοπό το αυτοκίνητο τους να το διαθέσουν και στην Ευρώπη. Το ζητούμενο για αυτούς είναι να κρατηθεί η τιμή χαμηλά, αφού οι αυστηρές των προδιαγραφών ασφαλείας και ρύπων της ΕΕ, ανεβάζουν το κόστος.

Πηγή:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss