Έρχεται τον Μάρτιο από τη Netflix, το Marvel’s Iron Fist (trailer)

Τέταρτη συνεργασία μεταξύ της Marvel καί τής Δικτυακής υπηρεσίας Netflix, με την διάθεση στο κοινό του πρώτου κύκλου της σειράς Iron Fist…. Μία επιτυχημένη συνεργασία, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ καί δύο χρόνια, δημιουργώντας mini σειρές με πρωταγωνιστές διαφορετικούς χαρακτήρες από αυτούς των ταινιών της. 

Έτσι μετά τα Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage, έρχεται ο τέταρτος κατά σειρά υπερήρωας με το όνομα Iron Fist.

Ο Iron Fist είναι ο υπερήρωας που η Marvel δημιούργησε ως έκφανση της μυθοπλασίας του “Δυτικού με μυστικιστικές δυνάμεις της Άπω Ανατολής”, αλλά και ως σύντροφο του Luke Cage. Το όλο concept δέν θα είναι ένα ακόμα origin story, πώς δηλαδή ο Danny Rand έγινε Iron Fist, αλλά θα τρέχει παράλληλα με τούς τρείς υπερήρωες πού προαναφέραμε ώστε με αυτόν τον τρόπο να “συναντηθούν” αργότερα μέσα στη χρονιά στην πέμπτη σειρά της Netflix, αυτή των The Defenders, όπου από κοινού θα αντιμετωπίσουν μία απειλή μεγαλύτερη από αυτήν που ο καθένας τους αντιμετώπισε ξεχωριστά στους δικούς του κύκλους.

Στό επίσημο trailer πού κυκλοφόρησε καί μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχουμε αναφορές ή παρουσίες άλλων γνωστών μας χαρακτήρων των comics της Marvel, εντυπωσιακές μάχες σώμα με σώμα καί προσεγμένα ειδικά εφέ.

Στόν πρωταγωνιστικό ρόλο τού Danny Rand ο Finn Jones (Game of Thrones) καί μαζί του οι David Wenham (The Lord of the Rings) καί Rosario Dawson (Sin City).

Η σειρά θα προβληθεί με τον πασίγνωστο πια τρόπο της διάσημης υπηρεσίας (όλα τα επεισόδια από την πρώτη μέρα) στις 17 Μαρτίου.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss