Ermis Awards: Στις 13 και 14 Μαρτίου η απονομή

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα,  που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαρτίου 2017.
Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 2082 έργα -αύξηση 10% σε σχέση με το 2015- κάτι που επιβεβαιώνει την δυναμική του θεσμού. Το φεστιβάλ των Ermis Awards θα διαρκέσει δύο ημέρες (13 και 14 Μαρτίου), κατά τις οποίες θα φιλοξενήσει ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διαγωνισμό για φοιτητές και νέα ταλέντα, έκθεση με τα shortlisted έργα και θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής βραβείων των έργων που ξεχώρισαν στις 9 ενότητες της διοργάνωσης (Ad, Production PR, Direct, Digital, Media, Design, Integrated Campaign και Branded Entertainment & Content).

Η προπώληση εισητηρίων θα ξεκινήσει σύντομα.

Χρυσός Χορηγός είναι η 24 Media, Χορηγός η Atcom, Υποστηρικτές οι Musou, Pizza Hut, Brother & Brother, Χαιδεμένος, Math Studio, Nescafe και Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας τα Adbusiness & advertising.gr.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss