Εσύ πέρασες από casting για να γίνεις η σύντροφος του Tom Cruise;

Αρκετά δημοσιεύματα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για το κάστινγκ που έκανε η εκκλησία της Σαϊεντολογίας σχετικά με την επόμενη σύντροφο του Tom Cruise μετά τον χωρισμό του από την Nicole Kidman.

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν γραφτεί είναι εκείνα της Nazanin Boniadi και της Scarlett Johansson. Μάλιστα, το όνομα της Johansson ειπώθηκε από τον πρώην Σαϊεντολόγο Brendan Tighe ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή Megyn Kelly Today και μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι η ηθοποιός πέρασε από κάστινγκ για να είναι η επόμενη σύντροφος του Cruise.

Η Johansson δεν άργησε και εξέδωσε μια οργισμένη απάντηση στα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν. «Η σκέψη του να κάνεις οντισιόν για να είσαι σε σχέση με κάποιον είναι τόσο εξευτελιστική. Απαγορεύω σε οποιονδήποτε να διαδώσει την εντύπωση ότι μου λείπει η ακεραιότητα να επιλέξω τις δικές μου σχέσεις. Μόνο ένας άνθρωπος, όπως ο Brendan Tighe, θα έλεγε μια τρελή ιστορία σαν αυτή», ανέφερε η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται, ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει γραφτεί και ειπωθεί ότι η επόμενη σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes είχε επιλεχθεί από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί αυτή η φήμη, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss