Έτσι θα γίνει η Star Wars Land (pics & vid)

Όταν το 2012 η Walt Disney Co. ξόδεψε 4 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τη Lucasfilm και μαζί τα δικαιώματα του Star Wars, κανείς δεν αμφέβαλλε ότι η εταιρεία θα εκμεταλλευόταν στο έπακρο αυτή την κότα με τα χρυσά… διαστημικά αυγά.

Και πράγματι, από το 2015 και μετά έχουμε μία νέα ταινία Star Wars κάθε χρόνο. Ενώ στο Disney World της Φλόριντα και την Disneyland της Καλιφόρνια έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής της Star Wars Land! Πρόκειται για επεκτάσεις 57 στεμμάτων έκαστη στα υπάρχοντα θεματικά πάρκα, που θα ζωντανέψουν το σύμπαν που εμπνεύστηκε ο Τζορτζ Λούκας στη δεκαετία του ’70. Οι επισκέπτες θα κάνουν βόλτα σε πλανήτες γνωστούς από τις ταινίες, ενώ θα κάτσουν και στο πιλοτήριο του Millennium Falcon, του εμβληματικού διαστημοπλοίου του Χαν Σόλο.

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε ότι οι εργασίες στην Disneyland προχωρούν και τα πρώτα κτίρια έχουν θεμελιωθεί και υψώνονται σταδιακά. Αυτό που επίσης βλέπουμε είναι δύο μεταλλικούς σκελετούς, από το σχήμα των οποίων συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για δύο ΑΤ-ΑΤ (φωτογραφία κάτω), τα περίφημα τετράποδα άρματα μάχης που έκλεψαν την παράσταση στην ταινία «Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» και στο πρόσφατο «Rogue One: A Star Wars Story».

Περισσότερα στοιχεία για τις δύο Star Wars Land, που θα ανοίξουν τις πόρτες τους το 2019, θα δοθούν τον ερχόμενο Ιούλιο στην έκθεση D23. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μακέτες.

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss