Το Facebook «κόβει» όσους κάνουν υπερβολικά πολλά posts

Εδώ και ένα περίπου μήνα το Facebook έχει αρχίσει να κρύβει posts από όσους κατακλύζουν το news feed των χρηστών με παραπλανητικές αναρτήσεις ή clickbait άρθρα.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει τα εξής: «Οι έρευνές μας έχουν δείξει ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων μοιράζεται τεράστιες ποσότητες posts κάθε μέρα, σπαμάροντας το feed των χρηστών. Επιπλέον, το περιεχόμενο που μοιράζονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι χαμηλού επιπέδου, με παραπλανητικές ή ψευδείς ειδήσεις και clickbait. Θέλουμε να μειώσουμε την επιρροή αυτών των spammers και να χαμηλώσουμε την προτεραιότητα των συνδέσμων που μοιράζονται πιο συχνά απ’ ό,τι κάνουν οι άλλοι χρήστες. Αυτό το φίλτρο θα μπλοκάρει μόνο συνδέσμους σε άρθρα, όχι βίντεο, φωτογραφίες, check-ins και ενημερώσεις κατάστασης.

Μία από τις βασικές αξίες μας είναι ότι το news feed θα πρέπει να είναι πληροφοριακό. Με τα μέτρα αυτά θα αναδείξουμε ιστορίες που έχουν ενημερωτική αξία και θα μειώσουμε την εξάπλωση προβληματικών συνδέσμων που παραπλανούν τον χρήστη».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss