Το “φαρμακερό” tweet των McDonald’ s στον Donald Trump. Κλάψτε ελεύθερα!

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump είναι ιδιαίτερα αντιπαθής σε μια μερίδα Αμερικανών, που συμπεριλαμβάνει επιχειρηματίες, stars, δημοσιογράφους και κοινούς θνητούς.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Πρόεδρος δεν κρατά το στόμα του και θέλει να βάζει στη θέση του, όποιον του πάει κόντρα!

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια ανατροπή.

Ο Πρόερος στηρίζει την αλυσίδα McDonald’s – υπάρχουν φωτογραφίες ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν ότι είναι λάτρης του συγκεκρμένου fast food.

Στο twitter, όμως, υπάρχει ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό των McDonald’ s, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί έως και “φαρμακερό”.

Συγκεκριμένα, στο tweet αναφέρεται:

Το συγκεκριμένο tweet, που χαρακτηρίζει “αηδιαστικό” τον Donald Trump και τον κοροιδεύει για τα χέρια του, έμεινε στον λογαριασμό για μια ώρα, πριν διαγραφεί.

Αρχικά, από την εταιρεία δεν δόθηκε καμία εξήγηση και οι αρμόδιοι επί θεμάτων Donald Trump κατέληξαν σε δύο συμπεράσματα: ότι η επίσημη σελίδα των McDonald’s δέχθηκε επίθεση από χάκερς ή ότι κάποιος από το προσωπικό της εταιρείας, ήθελε να γράψει στον δικό του λογαριασμό και από λάθος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της εταιρείας.

Τελικά, μετά απο αρκετή ώρα, η εταιρεία παραδέχθηκε ότι η σελίδα της είχε χακαριστεί. Βέβαια, αυτό δεν εμπόδισε τους fan και τους εχθρούς τόσο του έτοιμου φαγητού όσο και του Αμερικανού Προέδρου να στήσουν πάρτι και να γράψουν τα ανεκδιήγητα!

Τέλος! Ο Donald Trump θα γίνει ο πιο αγαπημένος μισητός των πάντων!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss