Φήμες ότι το Facebook εργάζεται πάνω σε ένα δικό του tablet για βιντεοκλήσεις

Το Facebook εργάζεται πάνω σε μία νέα συσκευή βιντεοκλήσεων, που θα διαθέτει ευρυγώνιο σύστημα φακών στην κάμερα, μικρόφωνο, ηχεία και μία οθόνη αφής μεταξύ 13 ιντσών και 15 ιντσών που ενδέχεται να τρέχει Android σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Όπως συμβαίνει και με τα προϊόντα της Amazon, όπως το Echo Show, η συσκευή του Facebook δεν πρόκειται να κοστίζει περισσότερο από “λίγες εκατοντάδες δολάρια” όταν θα είναι διαθέσιμη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, η συσκευή είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί επίσημα στο συνέδριο F8 του Facebook την ερχόμενη Άνοιξη.

Ένα πιθανό χαρακτηριστικό της νέας αυτής συσκευής θα είναι μία auto-scanning κάμερα, που θα μπορεί να “ξεχωρίζει” και να “ακολουθεί” διαφορετικά άτομα σε έναν χώρο, όπως συμβαίνει με το Kinect της Microsoft.

Η συσκευή προέρχεται από το εργαστήριο Building 8 του Facebook όπου οι developers και οι μηχανικοί της εταιρείας του Mark Zuckerberg εργάζονται πάνω σε διάφορα concepts. Εκτός από τη παραπάνω συσκευή, το Facebook μαθαίνουμε ότι εργάζεται και πάνω στο δικό του AI-powered έξυπνο ηχείο του, που θα κοστίζει περίπου $100 και θα έχει παρόμοιες δυνατότητες με το Echo της Amazon, με το HomePod της Apple ή το Google Home.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss