First Man: Ο Ryan Gosling κάνει το πρώτο βήμα για την ανθρωπότητα (trailer)

Το πετυχημένο δίδυμο, όπως αποδείχτηκε απο την Οσκαρική επιτυχία του La La Land, Damien Chazelle και Ryan Gosling ενώνει ξανά τις δυνάμεις του και μας μεταφέρει στο 1969, εκεί όπου για πρώτη φορά ο άνθρωπος περπάτησε στο φεγγάρι.

Με τον Gosling φυσικά ως Neil Armstrong, η ταινία επικεντρώνεται στα πολλά προβλήματα και τούς κινδύνους που αντιμετώπισε η Nasa, μέχρι να καταφέρει το ακατόρθωτο, να στείλει στήν επιφάνεια της Σελήνης τον πρώτο άνθρωπο. Στήν εξίσωση όμως της περίφημης κούρσας του Διαστήματος μπαίνουν και τα προβλήματα και οι ανησυχίες της γυναίκας του Armstrong Janet την οποία υποδύεται η Claire Foy (The Crown). Τούς πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι: Pablo Schreiber, Kyle Chandler, και Jason Clarke.

Με την σκηνοθετική ματιά του Chazelle και με τον ίδιο να δηλώνει οτι δεν πρόκειται για μια ακόμη βιογραφική ταινία με τον (σχεδόν) πάντα καλό Gosling και με την ταινία να κυκλοφορεί στα μέσα Οκτωβρίου, η πιο ριψοκίνδυνη αποστολή στήν ιστορία της ανθρωπότητας είναι πανέτοιμη να χτυπήσει και αυτή την πόρτα του Dolby Theater.

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss