Φοιτητές του ΑΠΘ γύρισαν ταινία τρόμου που έγινε viral! (video)

Πρεμιέρα στο  ίντερνετ έκανε πριν από λίγες ημέρες μια ταινία τρόμου, μικρού μήκους, με το όνομα #NotAlone. Η ταινία γράφτηκε από τον Σωτήρη Πετρίδη, υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σκηνοθετήθηκε από κοινού με τον Δημήτρη Τσακαλέα.

Η ιστορία της ταινίας αφορά μια νεαρή κοπέλα, η οποία ενώ βρίσκεται μόνη της στο σπίτι και αποφασίζει να ανεβάσει μία φωτογραφία στο ίντερνετ. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη της στο σπίτι και μια απειλή καραδοκεί.

Το #NotAlone θίγει το θέμα των υπερβολικών κοινοποιήσεων (over-sharing) μέσα στα social media, αλλά κάτω από ένα πρίσμα υπερφυσικής χροιάς και σύμφωνα με τις συμβάσεις του κινηματογραφικού τρόμου. Η ταινία έχει μόνο ένα μήνα που έχει ξεκινήσει τη φεστιβαλική της πορεία, αλλά ήδη έχει γίνει δεκτή σε 7 διεθνή φεστιβάλ σε 4 χώρες, ενώ έχει αποσταλεί και σε δεκάδες άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Λόγω, όμως, της φύσης της ίδιας της ταινίας, η ομάδα αποφάσισε να την αφήσει παράλληλα ελεύθερη στο διαδίκτυο.

Απολαύστε την!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss