Forbes: Η Μήλος στους 6 καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς (φώτο)

Η Μήλος είναι μεταξύ των 6 καλύτερων καλοκαιρινών προορισμών για το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με το Forbes. Συγκεκριμένα, οι Nancy Novogrod και Joan Roca, ειδικοί στα ταξίδια, την ψηφιακή τεχνολογία και την πολυτέλεια, επιλέγουν 6 μέρη από όλο τον κόσμο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία.

Η Μήλος βρίσκεται στο νούμερο 3 της λίστας και σύμφωνα με την περιγραφή του Forbes: Ένα λιγότερο γνωστό κυκλαδίτικο νησί, η Μήλος, προσφέρει την πολυτέλεια της απομόνωσης και μια αυθεντική απόδραση . Υπάρχουν εκπληκτικά μέρη για να μείνετε όπως το Voronoi’s Corrals, ένα πολυτελές οίκημα σε έναν πέτρινο βράχο με δικό του ελαιώνα ή το Skinopi Lodge, όπου τρεις κομψά απλές και απομονωμένες πέτρινες βίλες διαμορφωμένες έτσι ώστε να θυμίζουν τις παραδοσιακές κατοικίες ψαράδων του νησιού, ατενίζουν τη θάλασσα από μία έκταση εννιά στρεμμάτων.

Οι συντάκτριες του άρθρου προτρέπουν τους αναγνώστες του Forbes, να επισκεφθούν τώρα κιόλας το νησί γιατί «ακούγεται όλο και περισσότερο από τους ειδήμονες των ταξιδιών»!

Τη λίστα των 6 καλύτερων καλοκαιρινών προορισμών συμπληρώνουν το Μπαλί της Ινδονησίας, το Ντέβον στην Αγγλία, τα νησιά Σαν Χουάν των ΗΠΑ, το Σεν Μπαρτς και η Βενετία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss