The Foreigner: Ένας διαφορετικός Jackie Chan, στο trailer της νέας του ταινίας

Τι και αν έχει πατήσει τα 63. Ο Jackie Chan παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους action (και αγαπημένους) ηθοποιούς του κινηματογράφου, κάτι που αποδεικνύει και με το παραπάνω στο trailer της νέας του ταινίας, The Foreigner.

Στο The Foreigner, όμως βλέπουμε και μια άλλη μεριά του δημοφιλούς ηθοποιού. Ο “Jackie“, αφήνει πίσω τα συνηθισμένα του αστειάκια και τους ρόλους του καλοκάγαθου και μονίμως χαμογελαστού ήρωα και μετατρέπεται σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό.

Σε μια σκοτεινή (απο οτι καταλάβαμε απο το 2μιση λεπτών trailer), ερμηνεία, ο Chan υποδύεται τον Quan, έναν επιχειρηματία του οποίου η κόρη σκοτώνεται σε μια τρομοκρατική επίθεση. Ο Quan θρηνεί σιωπηλά τον χαμό του παιδιού του, ενώ ταυτόχρονα ζητά με επιμονή από έναν αξιωματικό της Βρετανικής κυβέρνησης, τον Liam Hennessy -τον οποίο υποδύεται ο Pierce Brosnan– να του δώσει τα ονόματα των τρομοκρατών. Όταν ο Quan καταλαβαίνει πως ο Hennessy είναι μπλεγμένος στην επίθεση, κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή: παίρνει τον νόμο στα χέρια του.

Με την σκηνοθεσία να ανήκει στον Martin Campbell, υπεύθυνο για τις δυο ανναγεννήσεις του πράκτορα 007 (Goldeneye (πάλι με Brosnan) και Casino Royale), μόνο ανυπομονησία μπορεί να μας γεμίσει αυτή η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss