Φοβερό τροχαίο μετά από καβγά οδηγών στις ΗΠΑ

Οδηγός μοτοσικλέτας ενεπλάκη σε καβγά με τον οδηγό ενός ΙΧ, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα φοβερό τροχαίο, οδηγώντας στον τραυματισμό ενός ατόμου. Αυτόπτης μάρτυς κατέγραψε σε βίντεο το συμβάν του διαπληκτισμού του οδηγού της μοτοσικλέτας με τον οδηγό ενός ασημί ΙΧ στον αυτοκινητόδρομο 14, κοντά στη Σάντα Κλαρίτα.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας προσπαθεί να κλωτσήσει το ΙΧ, το οποίο στρίβει απότομα προς τα αριστερά προσπαθώντας μάλλον να ρίξει κάτω τον οδηγό της μοτοσυκλέτας.

Κατόπιν συγκρούεται ελαφρά με τη μοτοσικλέτα, προτού ο οδηγός του χάσει τον έλεγχο και πέσει πάνω στο διάζωμα. Στη συνέχεια με τη φόρα που έχει πάρει το ασημί σεντάν γυρίζει προς τη μεσαία λωρίδα και συγκρούεται με ένα διερχόμενο ημιφορτηγό, το οποίο και ανατρέπεται.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός του ημιφορτηγού να διακομιστεί με «μέτρια» τραύματα σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του ασημί ΙΧ παρέμεινε στο σημείο, αλλά δεν του έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες.

Μετά το συμβάν ο μοτοσικλετιστής συνέχισε αδιάφορος την πορεία του και η αστυνομία τον αναζητά.

Οι αστυνομικές αρχές της Σάντα Κλαρίτα δήλωσαν σχετικά με το συμβάν πως “έχουμε να κάνουμε με μια κλασική περίπτωση οδηγικού θυμού”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss