Geostorm: Ο Gerard Butler σώζει τον κόσμο! (trailer)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer απο την ταινία καταστροφής Geostorm, το οποίο αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο τού Dean Devlin, παραγωγού καί σεναριογράφου μεγάλων blockbuster επιτυχιών όπως τα Independence Day καί Stargate καί επί σειρά ετών συνεργάτη τού σκηνοθέτη Roland Emmerich (The Day After Tomorrow). Άρα όλοι καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να δούμε…

Σοβαρά τώρα, η ταινία μπορεί να δείχνει σάν μία ακόμα ταινία καταστροφής (χαζές γιά πολλούς), αλλά παραμένει μία ένοχη απόλαυση καί μια καλή δικαιολογία γιά υπερ-κατανάλωση pop corn!

Η ταινία πέρασε όλο τόν προηγούμενο χρόνο, σε εκτεταμένα reshoots, αξίας πάνω από $15,000,000 εκ. Δολλαρίων, με μεγάλες αλλάγες στό σενάριο. Άν έγινε γιά καλό η όχι, αυτό θα το δούμε στίς 20 Οκτωμβρίου 2017 πού θα κυκλοφορήσει στούς κινηματογράφους. Πάντως αν κρίνουμε από το τρέιλερ, θα δούμε ξανά εντυπωσιακά πλάνα με τον πλανήτη Γη και την ανθρωπότητα να καταστρέφεται από ακραία καιρικά φαινόμενα (από τσουνάμι μέχρι συστάδες κεραυνών και γιγαντιαίο  χαλάζι).

Το σενάριο τής ταινίας διαδραματίζεται στό προσεχές μέλλον, όπου η κλιματική αλλαγή έχει ρημάξει τον πλανήτη, αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις του κόσμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατασκευάσουν ένα τεράστιο διαστημικό σταθμό, που ελέγχει το παγκόσμιο κλίμα μέσα απο ένα δίκτυο δορυφόρων. Όμως μια σειρά καταστροφικών καιρικών φαινομένων ανα τη Γή, οδηγούν τα Ηνωμένα Εθνη στο συμπέρασμα ότι ο μετεωρολογικός σταθμός υπολειτουργεί.
Μια διεθνής ομάδα ταξιδεύει στο διάστημα για την επιδιόρθωση του σταθμού, ανάμεσα τους και ο Jake Lawson (Gerard Butler), ένας σχεδιαστής δορυφόρων της NASA. Καθώς κάποιοι δορυφόροι του δικτύου επιτίθονται σε χώρες του τρίτου κόσμου, ο Lawson οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός σαμποτάρεται απο την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ίδια ώρα στην Αμερική, ένα βίαιο πραξικόπημα αποτρέπεται την τελευταία στιγμή. Με τον σταθμό να βρίσκεται πλέον σε πορεία αυτοκαταστροφής, ο Jake πρέπει να αποφύγει τις επιθέσεις των σαμποτέρ και να επιστρέψει στη Γή για να διορθώσει την κατάσταση και να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dean Devlin, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Paul Guyot, Ashley Miller (X-Men: First Class»), Kieran Mulroney, Michele Mulroney (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) και Zack Stentz (Thor).

Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Ed Harris, Andy Garcia, Katheryn Winnick (Vikings), Abbie Cornish (Limitless) καί ο  Jim Sturgess (Upside Down)

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss