Γερμανικό Site πουλάει ακριβότερα εισιτήρια εισόδου για την Ακρόπολη

Μία ιστοσελίδα από τη Γερμανία, πουλά εισιτήρια για την Ακρόπολη ανατιμημένα κατά 7 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Τα εισιτήρια για μία επίσκεψη στον ιερό βράχο είναι κατά 70% ακριβότερα από όσο πωλούνται κατά την τιμολόγηση της χειμερινής περιόδου.
«Αγοράζοντας από εμάς γλιτώνετε τις ουρές», αναφέρει η ιστοσελίδα ώστε να προσελκύσει τους τουρίστες που έχουν ως στόχο να επισκεφτούν την Ακρόπολη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί έπεσαν στην παγίδα και μόλις έφτασαν στην πύλη του μνημείου ανακάλυψαν πως αγόρασαν «αέρα», καθώς τα χρήματα που πλήρωσαν δεν αντιστοιχούσαν σε κάποια παροχή.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων φύλαξης Αρχαιοτήτων, Γιάννης Μαυρικόπουλος, «δεν υπάρχουν ουρές και καθυστερήσεις στα εκδοτήρια κατά τους χειμερινούς μήνες. Οι τουρίστες ωστόσο δεν το γνωρίζουν και απογοητεύονται με αποτέλεσμα πολλοί να είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά την επίσκεψή τους στο βράχο».

Ένας τουρίστας μάλιστα ανέφερε μία παρόμοια εμπειρία του καθώς είχε πληρώσει 55 ευρώ διαδικτυακά για ένα εισιτήριο επίσκεψης στον πύργο του Άιφελ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss