Το ‘A Ghost Story’ είναι το θρίλερ… που δεν περιμένεις

Συνήθως οι ταινίες που περιλαμβάνουν φαντάσματα έχουν χαρακτήρα θρίλερ και, αν είναι καλές, μένουν στο μυαλό σου καιρό μετά τη θέασή τους, εξαιτίας του τρόμου που σε έκαναν να νιώσεις.

Το A Ghost Story είναι η ιστορία ενός φαντάσματος που, όπως όλα δείχνουν, θα μας κάνει να νιώσουμε πολλά και έντονα συναισθήματα, σίγουρα όμως όχι τρόμο.

Ο David Lowery, ο άνθρωπος που μας χάρισε το σχεδόν λυρικό Ain’t Them Bodies Saints και το υποτιμημένο Pete’s Dragon, σκηνοθετεί τους δύο αγαπημένους του πρωταγωνιστές, Casey Affleck και Rooney Mara, σε μια ταινία για τον θάνατο και τη ζωή μετά από αυτόν, τόσο για όσους μένουν πίσω όσο και για αυτούς που φεύγουν.

Φρέσκος φρέσκος μετά την σαρωτική νίκη του την περασμένη χρονιά και την κατάκτηση του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ο Affleck υποδύεται έναν άντρα που σκοτώνεται σε τροχαίο και έπειτα, ως φάντασμα πια, στοιχειώνει τη γυναίκα του (Mara). Ως κανονικό, παραδοσιακό φάντασμα, δηλαδή, φορώντας λευκό σεντόνι με τρύπες στα μάτια καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας. Με αυτή τη μορφή ακολουθεί τη ζωή της γυναίκας του μετά το θάνατό του και την εξέλιξη της οικογένειας μέσα στο σπίτι κατά το πέρασμα ενός αιώνα.

Το A Ghost Story έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival τον Ιανουάριο και οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για μια βαθιά υπαρξιακή, ποιητική ταινία για την ανθρώπινη ζωή που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το πρώτο επίσημο trailer κυκλοφόρησε χτες και, πραγματικά, δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Το A Ghost Story θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss