Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη αρνήθηκε να πάει στο Survivor

Το Survivor φέτος έχει την ιδιαιτερότητα να φιλοξενεί επώνυμους, οι οποίοι και σχηματίζουν την μία ομάδα στο νησί, εκείνη των διασήμων. Από την πρώτη στιγμή είχε διαρρεύσει στα τηλεοπτικά πηγαδάκια πως η τηλεόραση του ΣΚΑΙ δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βρει και να πείσει τηλεπερσόνες, τραγουδιστές, γυμναστές και ηθοποιούς να πουν το πολυπόθητο ναι.

Η ομάδα τέλος πάντων διαμορφώθηκε και όλα όσα προηγήθηκαν αποτελούν απλά παρασκήνιο. Μια πτυχή αυτού του παρασκηνίου έδωσε η Ελεονόρα Μελέτη, που δήλωσε πως δέχτηκε τρεις προτάσεις να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Για μένα η τηλεόραση δεν είναι αρπαχτή, είναι η δουλειά μου

Καλεσμένη της εκπομπής “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τα άτομα που απαρτίζουν την παραγωγή και έτσι την προσέγγισαν για να της προτείνουν να βρίσκεται στην ομάδα των διασήμων. “Για μένα η τηλεόραση δεν είναι αρπαχτή, είναι η δουλειά μου” είπε η Μελέτη, εξηγώντας τους λόγους που απέρριψε την πρόταση. “Εφόσον ήταν επιλογή μου να απέχω […] θα ήταν άδικο για εμένα να επιστρέψω μέσα από ένα reality” συμπλήρωσε. Όπως είπε μια τέτοια επιλογή θα έδειχνε μια “τάση, ότι αυτή θέλει να είναι στην τηλεόραση με κάθε τρόπο. Το οποίο δεν ισχύει”. Πάντως, μπορεί να μην ήθελε να παραβρεθεί ως παίκτης στο τροπικό νησί, η Ελεονόρα Μελέτη όμως παρακολουθεί το reality από το σπίτι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss