Γιατί οι κατσαρίδες λατρεύουν το PS4; (video)

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός PlayStation 4 είναι σίγουρο ότι το λατρεύετε, αλλά δυστυχώς δεν είστε οι μόνοι… Η παιχνιδομηχανή της Sony είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στις κατσαρίδες, καθώς το τροφοδοτικό της αποτελεί το ιδανικό σπίτι.

Οι γρίλιες εξαερισμού είναι αρκετά αραιές ώστε να τους επιτρέψουν την πρόσβαση, ενώ το σκοτάδι και η ζέστη στο εσωτερικό του τροφοδοτικού είναι οι καλύτερες συνθήκες για τη δημιουργία φωλιάς. Γι’ αυτό και οι κατσαρίδες το προτιμούν περισσότερο από άλλες κονσόλες, όπως το Xbox One ή το Wii.

Πέρα από την ανατριχιαστική ιδέα ότι η αγαπημένη σας κονσόλα είναι φωλιά κατσαρίδων, υπάρχουν και χειρότερα. Το τροφοδοτικό της γεμίζει με ακαθαρσίες αλλά και… μωρά, τα οποία λιώνουν μαζί με τις ακαθαρσίες όταν εσείς περνάτε ώρες παίζοντας Uncharted, Titanfall, Grand Theft Auto ή κάποιο άλλο από τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Επίσης, καθώς κινούνται στο εσωτερικό του, οι κατσαρίδες είναι πολύ πιθανό να ενώσουν με το σώμα τους δύο πόλους που δεν πρέπει να ενωθούν. Το αποτέλεσμα είναι να ψηθούν οι ίδιες, αλλά να κάψουν και την κονσόλα σας.

Αν πάτε την κονσόλα στη Sony για αλλαγή τροφοδοτικού, ατυχήσατε. Θα σας επιστραφεί ως έχει τη στιγμή που οι τεχνικοί της θα ανακαλύψουν ότι η βλάβη είναι έργο κατσαρίδων. Για το λόγο αυτό υπάρχουν εξειδικευμένα καταστήματα επισκευής, που έχουν συνηθίσει να δέχονται όλο και πιο πολλά PS4-κατσαριδοφωλιές. Το παρακάτω βίντεο θα σας διαφωτίσει περισσότερο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss