Πάμε στο Άλσος Περιστερίου στην 2η Γιορτή Ψωμιού

Πάμε στο Άλσος Περιστερίου στην 2η Γιορτή Ψωμιού που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (ώρες 18:00-22:00) και Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00-22:00). Είσοδος Ελεύθερη!

Στο Άλσος Περιστερίου θα κατασκευαστεί για άλλη μία φορά πρότυπο βιοτεχνικό αρτοποιείο που θα παρασκευάζει φρέσκο ψωμί και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας, παρουσία του καταναλωτικού κοινού. Το ψωμί και τα προϊόντα αυτά θα διατίθεται άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ στους παρευρισκομένους.

Για πρώτη φορά φέτος, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00-13:00) θα δημιουργηθεί παιδικό εργαστήρι, όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ζυμώσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους ψωμί, το οποίο και θα γευτούν έπειτα με τους φίλους τους και τις οικογένειές τους.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να μάθουμε και να καταλάβουμε ποιοι και πως παρασκευάζουν το φρέσκο ψωμί και τις διαφορές του από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Φέτος με το παιδικό εργαστήρι η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων – Περιχώρων θα προσπαθήσει να το κάνουν περισσότερο κατανοητό στα νέα παιδιά, που τώρα διαμορφώνουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss