Gran Turismo Sport: Έρχεται στις 18 Οκτωβρίου

Ελάχιστα games για το PlayStation4 περιμένει το “παραδοσιακό” του κοινό με περισσότερο ενδιαφέρον από το πρώτο Gran Turismo για το ισχυρότερο οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας της Sony.

Και μετά από αναμονή περίπου δύο ετών – και καθυστέρηση 11 μηνών σε σχέση με την αρχική εκτίμηση του Kazunori Yamauchi – έχουμε πλέον συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την παραγωγή της Polyphony Digital: το Gran Turismo Sport θα διατεθεί αποκλειστικά για PlayStation4 και PlayStation4 Pro στην ευρωπαϊκή αγορά την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου.

Ως… είθισται πια, το GT Sport θα διατεθεί σε μία σειρά από διαφορετικές εκδόσεις. Πέραν της “βασικής” και της αντίστοιχης που θα πωλείται στο PlayStation Store, θα υπάρχει η Collector’s Edition, η Steel Book Edition, η Day 1 Edition και η Digital Deluxe Edition. Όπως πάντοτε οι διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις αυτές εντοπίζονται στα άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα, σε bonus εικονικά χρήματα και διακοσμητικά για τα οχήματα, ενώ δεν λείπουν και τα bonus αντικείμενα όπως το συλλεκτικό βιβλίο και το μεταλλικό μοντέλο αυτοκινήτου για τις ακριβότερες εκδόσεις. Για κάποιες από αυτές οι σελίδες προπαραγγελιών στο βρετανικό Amazon είναι ήδη ενεργές.

Είναι αλήθεια, φυσικά, πως θα μπορούσε να είναι περισότερο, εχμ, ομαλή η διαδρομή του Gran Turismo Sport μέχρι τα ράφια των καταστημάτων, με λιγότερες στροφές και στάσεις στα pits – αλλά μετά από την σωστή επιλογή της Sony να δώσει στην Polyphony Digital τον πρόσθετο χρόνο που χρειαζόταν ώστε το GT Sport να διαμορφωθεί σε αυτό που πρέπει να είναι στα μάτια εκατομμυρίων καταναλωτών, αν το τελικό αποτέλεσμα είναι άξιο των προσδοκιών μας… χαλάλι. Η Sony θα δίνει τακτικά στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την τελική σύνθεση από οχήματα, αγωνιστικές πίστες και επιλογές παιχνιδιού που απαρτίζουν το περιεχόμενό του, οπότε το πιθανότερο είναι να επανέλθουμε στο GT Sport σύντομα. Έως τότε… 85 και σήμερα!

https://www.youtube.com/watch?v=0siGVASN9PQ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss