Guardians: Η Ρωσία έχει τούς δικούς της σούπερ ήρωες (Official Final trailer)

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μια μυστική οργάνωση που ονομάζεται “Patriot” δημιούργησε μια ομάδα σοβιετικών υπερηρώων, αλλάζοντας και αυξάνοντας το DNA των τεσσάρων ατόμων, προκειμένου να υπερασπιστούν την πατρίδα από υπερφυσικές απειλές. Η ομάδα απαρτίζεται από εκπροσώπους των διαφόρων εθνοτήτων της Σοβιετικής Ένωσης , ενώ καθένας τους ζει κρύβοντας την πραγματική του ταυτότητα. Σε δύσκολους καιρούς όμως συγκεντρώνονται για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.

Ο Ρώσικος κινηματογράφος…”εισβάλλει” στό τοπίο των ταινιών υπερηρώων, φιλοδοξώντας να σπάσει το μονοπώλιο των Αμερικανών.Μετά τα εξαιρετικά Nightwatch (2004) & Daywatch(2006) του Timur Bekmambetov, άψογες ρώσικες παραγωγές και οι δύο,μάς έρχεται, μετά απο σχεδόν 2 χρόνια που ανακοινώθηκε, οι Ρώσοι “Avengers” ή αλλιώς Guardians: Soviet Union Superheroes (Zaschitniki).

Με το κόστος της ταινίας να αναλογίζεται κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια,ο σκηνοθέτης Saric Andreasyan, έχει στα χέρια του ένα καλοστημένο blockbuster, που αν μη τι άλλο δείχνει ενδιαφέρον.Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Anton PampushniySanzhar Madiev, Sebastian Sisak Grigoryan και η Alina Lanina.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Ρωσίας (πρός το παρόν) στίς 23 Φεβρουάριου 2017,αλλά μέρχι τότε δείτε το εντυπωσιακό – τελευταίο – trailer.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss