Γυναίκα έψησε τον εραστή της στο μπάρμπεκιου και τον σέρβιρε στους γείτονες

Την υπόθεση της Kelly Cochran, η οποία καταδικάστηκε για τη φρικτή δολοφονία του πρώην εραστή της μαζί με τον σύζυγό της τον οποίο στη συνέχεια σκότωσε, ερευνά ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού δικτύου Investigation Discovery, με τον τίτλο «Dead North».

Η διαβολική γυναίκα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ- που φέρεται να έχει αφαιρέσει τη ζωή εννέα ανθρώπων- πίσω στο 2014 δολοφόνησε με τον σύζυγό της Jason τον πρώην εραστή της, Chris Regan, διαμέλισαν το πτώμα του, έψησαν το κρέας του στο μπάρμπεκιου και το σέρβιραν στους γείτονες.

Η αρχή της φρίκης

Ο 37χρονος Jason Cochran, και η νέα του σύζυγος Kelly, μαζί με τους καθιερωμένους όρκους «μαζί στην αρρώστια και στο θάνατο», έδωσαν και έναν πιο ανορθόδοξο: υποσχέθηκε ο ένας στον άλλο, ότι αν σύναπταν εξωσυζυγικό δεσμό, θα σκότωναν τον εκάστοτε εραστή. Το 2014, μια δεκαετία αργότερα, ο Jason αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο γάμος τους βρέθηκε σε κρίση με αποτέλεσμα η Kelly να στραφεί ερωτικά στον 53χρονο Chris Regan, τον οποίο γνώρισε στη δουλειά της.

Όταν ο απατημένος σύζυγος ενημερώθηκε για τον δεσμό της συντρόφου του, της υπενθύμισε τον μακάβριο όρκο ενώ την έπεισε πως μόνο αν δολοφονούσαν το τρίτο πρόσωπο θα έσωζαν τη σχέση τους. Παραδόξως η γυναίκα πείστηκε. Μαζί έθεσαν σε εφαρμογή το φρικτό σχέδιό τους. Το επόμενο βράδυ, στις 14 Οκτωβρίου 2014, η Kelly παρέσυρε τον 53χρονο σπίτι της με την υπόσχεση της ερωτικής επαφής και όταν ο Jason επέστρεψε σπίτι και «ανακάλυψε» το παράνομο ζευγάρι, τότε πυροβόλησε τον Chris στο κεφάλι με μια κοντόκανη καραμπίνα.

Το ζευγάρι στη συνέχεια διαμέλισε το άψυχο σώμα με ηλεκτρικό πριόνι, έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών το κεφάλι και άλλα μέρη και τα ξεφορτώθηκαν στο δάσος. Το υπόλοιπο κρέας, το έψησαν και το σέρβιραν στους γείτονες οι οποίοι αν και δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν το είδος του κρέατος, το κατανάλωσαν από ευγένεια.

Έπειτα από ορισμένες ημέρες, δηλώθηκε η εξαφάνιση του άτυχου άντρα στις αρχές και η αστυνομία ανακάλυψε μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα χαρτί με οδηγίες για το σπίτι της 34χρονης. Οι αρχές ενημερώθηκαν για τον παράνομο δεσμό τους και στην έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του ζευγαριού, δεν βρήκαν το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο. Με την υποψία της αστυνομίας να πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους, αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιντιάνα για μια νέα αρχή- αλλά πολύ σύντομα το παρελθόν άρχισε να στοιχειώνει τη σχέση τους.

Η 34χρονη άρχισε να συνειδητοποιεί ότι έτρεφε ειλικρινή συναισθήματα για τον 53χρονο και άρχισε να στρέφεται κατά του συζύγου της για την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Τον Φεβρουάριο του 2016, η γυναίκα τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες να αναφέρει ότι ο σύντροφός της «ανέπνεε με δυσκολία» και όταν στο σπίτι τους κατέφτασαν οι διασώστες, βρήκαν τον άντρα χωρίς τις αισθήσεις του και την γυναίκα του να κλαίει λέγοντας πως ο άντρας της έπασχε από κατάθλιψη και πως βρισκόταν σε αυτή τη θέση από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Στην πραγματικότητα, ο άντρας δεν είχε χάσει τη ζωή του από τις ουσίες αλλά από ασφυξία, όπως έδειξε η νεκροτομή ενώ εννέα εβδομάδες αργότερα η Kelly βρισκόταν υπό κράτηση. Σύμφωνα με τα αρχεία των φυλακών, γράφει η Mirror, η νεαρή κρατούμενη είχε επιτεθεί με σπασμένα γυαλιά σε συγκρατούμενούς της. Η ίδια, τελικά ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της, ως εκδίκηση για τον Chris και οδήγησε τους ένστολους στο δάσος όπου είχαν πετάξει τα μέλη του 53χρονου.

Λίγους μήνες αργότερα, το 2017, καταδικάστηκε σε ισόβια για το θάνατο του εραστή της και σε 65 χρόνια για τη δολοφονία του Jason. «Θα πεθάνω στη φυλακή, έχω αποδεχτεί τη μοίρα μου», είχε πει.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η σατανική γυναίκα είναι υπεύθυνη για περισσότερους θανάτους. Η οικογένειά της πιστεύει ότι δολοφόνησε άλλους εννέα άνδρες σε τέσσερις Πολιτείες, γεγονός που θα την καθιστούσε μια από τις χειρότερες γυναίκες δολοφόνους της Αμερικής. Η ίδια έχει μιλήσει για άλλα θύματα, αλλά ως μέρος της συμφωνίας της, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για περαιτέρω δολοφονίες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss