H Κοντσίτα εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Μπερλινάλε, η Κοντσίτα Βουρστ έκλεψε για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας, φορώντας μόνο ένα σακάκι ενώ από μέσα ήταν γυμνή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κοντσίτα κάνει τέτοια εμφάνιση. 

Πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να φωτογραφηθεί τόπλες κοσμώντας το εξώφυλλο της γερμανικής έκδοσης του μουσικού περιοδικού Rolling Stone.

Μια καλλιτεχνική φωτογράφιση στην οποία το μπούστο της κρύβεται επιμελώς από τα μακριά μαλλιά της, είναι το αποτέλεσμα που κάνει το γύρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η ίδια  δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού: «Είναι τόσο μεγάλη τιμή, να βρίσκομαι στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου  παγκόσμιου μουσικού περιοδικού». 

Ο Τόμας Νόιβιρτ (Thomas “Tom” Neuwirth, γενν. στις 6 Νοεμβρίου 1988), περισσότερο γνωστός ως η drag περσόνα Conchita Wurst, είναι τραγουδιστής από την Αυστρία. Η Βουρστ εκπροσώπησε την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2014 στην Κοπεγχάγη και πηρε την πρώτη θέση. Ήταν η πρώτη νίκη της Αυστρίας στην Γιουροβίζιον. 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss