H πρεμιέρα του Game Of Thrones έσπασε όλα τα ρεκόρ

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, αλλά η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του Game of Thrones πέρασε και διέλυσε όλες τις τηλεθεάσαεις στο διάβα της.

Για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς προβλήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, εκτός από αυτούς που είχαν βάλει ξημερώματα τα ξυπνητήρια τους για να το δουν στην πρώτη προβολή του στην Αμερική μέσα από το ΗΒΟ.

Το επεισόδιο με τον τίτλο Dragonstone το παρακολούθησαν 16.1 εκατομμύρια κόσμος, σύμφωνα με το Forbes, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης του HBO.

10,1 εκατομμύρια ήταν αυτοί που το είδαν την στιγμή που προβλήθηκε ενώ οι υπόλοιποι το παρακολούθησαν αργότερα από συσκευές DVR ή μέσω στριμ.

Πέρυσι, στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν υπήρξαν 10,7 εκατομμύρια θεατές. Το Forbes αναφέρει, ότι πλέον ο αριθμός φαίνεται πολύ φτωχός σε σχέση με τον φετινό. Ακόμα και το φινάλε της περυσινής σεζόν δεν μπόρεσε να ξεπεράσεις τα 8,9 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο ρεκόρ που πέτυχε η πρεμιέρε της σειράς χτες το βράδυ. Το επεισόδιο κατάφερε να κάνει ρεκόρ tweets για ένα επεισόδιο από την αρχή της σειράς συμπεριλαμβανομένου του επεισοδίου που η Ντεϊνέρις εμφανίστηκε γυμνή.

2,4 εκατομμύρια Tweets ποσταρήστηκαν ανάμεσα στις 6 το πρωί και τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας σύμφωνα με το Twitter.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss