He Will Rock Us! – Ναι… το Bohemian Rhapsody έχει trailer

Το Bohemian Rhapsody μας δίνει μια εξαιρετική πρώτη γεύση για αυτό που θα δούμε αργότερα μέσα στο έτος, μέσω του πρώτου και γεμάτο ρυθμού trailer, που κυκλοφόρησε η 20th Century Fox.

Το έργο περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Freddie Mercury ως αρχηγού και τραγουδιστή του συγκροτήματος Queen, που κατέκτησε την κορυφή αλλά πέθανε στα 45 του, το 1991.

Το φιλμ είναι πολυαναμενόμενο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, το 2010. Αρχικά, τον διάσημο τραγουδιστή επρόκειτο να υποδυθεί ο Sacha Baron Cohen ο οποίος αποχώρησε από το project το 2013, αναφέροντας «καλλιτεχνικές διαφορές» – ενώ, ο πρώην κιθαρίστας της μπάντας, ο Brian May, αποκάλεσε τον Baron Cohen «γάιδαρο».

Στη συνέχεια αντιμετώπισαν κι άλλα προβλήματα, όταν ο σκηνοθέτης Bryan Singer απολύθηκε και ανέλαβε ο Dexter Fletcher, αφού είχε γυριστεί περίπου η μισή ταινία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ταινίας, το «Bohemian Rhapsody» είναι μια χορευτική αποθέωση των Queen, της μουσικής τους και του τραγουδιστή τους, Freddie Mercury, που κατέρριψε στερεότυπα και συμβάσεις, για να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία παρακολουθεί την κατακόρυφη άνοδο του συγκροτήματος με τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό ήχο, την παρ′ ολίγον διάλυσή τους καθώς εκτροχιάζεται ο τρόπος ζωής του Mercury, μέχρι τη θριαμβευτική επιστροφή τους την παραμονή του Live Aid, όταν ο Mercury, αντιμέτωπος με μια θανατηφόρα ασθένεια οδηγεί τη μπάντα σε μια από τις πλέον ιστορικές ζωντανές εμφανίσεις της ροκ μουσικής.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Freddie Mercury βρίσκεται ο Rami Malek (Mr. Robot) που αντικατέστησε τον Sacha Baron Cohen, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aidan Gillen (Game of Thrones), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Gwilym Lee (Jamestown), Joseph Mazzello (Justified), Lucy Boynton (Murder on the Orient Express), Tom Hollander (The Night Manager).

Το Bohemian Rhapsody θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss