Hostiles: O Christian Bale …επιστρέφει! (trailer)

Ο Christian Bale, μετά απο απουσία σχεδόν δυο χρόνων, επιστρέφει δυναμικά και συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη Scott Cooper, μετά το διαμάντι του 2013 (οπού στήν χώρα μας πέρασε απαρατήρητο), Out of the Furnace.

Αιτία η νεα ταινία του Cooper (Black Mass), με τον τίτλο Hostiles, ενα δραματικό western με έντονη όμως ατμόσφαιρα, του οποίου έχουμε το νεο trailer που κυκλοφόρησε απο την εταιρεία Entertainment Studios. Φυσικά είμαστε χαρούμενοι και για έναν άλλο λόγο …το οτι θα ξαναδούμε τον Wes Studi σε έναν ρόλο (σχεδόν) παρόμοιο με την κλασσική ταινία The Last of the Mohicans.

«Το φίλμ εξελίσσεται το 1892 και αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού Λοχαγού του Στρατού, που πολύ διστακτικά θα αναλάβει να συνοδεύσει έναν ετοιμοθάνατο πολέμαρχο των Cheyenne, πίσω στην οικογένεια του και στο εχθρικό έδαφος των Ινδιάνων. Κατά την διάρκεια του πολύ επικίνδυνου ταξιδιού τους απο το απομονωμένο φυλάκιο του New Mexico, στα βοσκοτόπια της Montana, οι πρώην θανάσιμοι εχθροί θα συναντήσουν μια νεαρή χήρα που η οικογένεια της δολοφονήθηκε στις πεδιάδες. Μαζί, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιβιώσουν στο επικίνδυνο τοπίο και τις εχθρικές φυλές των Comanche που βρίσκονται στο δρόμο τους.»

Στήν ταινία εκτός απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Λοχαγού Joseph J. Blocker που έχει ο Christian Bale («The Dark Knight»), θα δούμε επίσης ενα πολύ καλό επιτελείο ηθοποιών, όπως ο Wes Studi που προαναφέραμε και οι Ben Foster («Hell or High Water»), Rosamund Pike («Gone Girl»), Jesse Plemons («Fargo» S2) και Stephen Lang («Don’t Breathe»)

Η ταινία μέχρι στιγμής έχει κάνει την έμφανισή της σε αρκετά φεστιβάλ και όλοι μιλάνε για ενα απο τα πιο βίαια western που έχουν γυριστεί.

Το Hostiles θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στίς 22 Δεκεμβρίου στήν Αμερική και στήν Αγγλία στίς 5 Ιανουαρίου του 2018. Πρός Ελλάδα μεριά και πρός το παρόν …σιγή.

Δείτε το trailer:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss