Η ταινία High Fidelity σε Drive In… στον Λυκαβηττό! Ψήθηκες;

Ο En Lefko 87.7 έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ρετρό κινηματογραφική πρόταση: ένα αυτοσχέδιο drive in cinema στο λόφο του Λυκαβηττού! Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 21.00 παίρνουμε το αυτοκίνητό μας και ανηφορίζουμε σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία του κέντρου για να απολαύσουμε όλοι μαζί μια από τις πλέον αγαπημένες μας ταινίες, το High Fidelity.

Το πρώτο drive-in cinema άνοιξε το 1933 στο Κάμντεν του Νιου Τζέρσεϊ και γρήγορα η μανία εξαπλώθηκε σε παρέες, ερωτευμένα ζευγάρια και άλλους φετιχιστές της μεγάλης οθόνης. Αρκετές δεκαετίες μετά, το καλοκαίρι του 2017, ο En Lefko 87.7 αποφάσισε να χαρίσει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του drive-in και να παρακολουθήσουν μια αγαπημένη μας ταινία με τον κλασικό, αμερικάνικο τρόπο. Φέτος, το αυτοσχέδιο σινεμά με την ανεμπόδιστη θέα θα στηθεί και πάλι, για δεύτερη χρονιά και μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του En Lefko 87.7 για να κερδίσει μια από τις τυχερές θέσεις…

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου θα έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε στα αυτοκίνητά μας, να ανηφορίσουμε μέχρι τον πιο μαγευτικό λόφο της Αττικής, τον Λυκαβηττό, να χαλαρώσουμε στα μπροστινά καθίσματα και να απολαύσουμε μια από τις αγαπημένες μας ταινίες, το High Fidelity του Στίβεν Φρίαρς, με τους Τζον Κιούζακ και Τζακ Μπλακ.

Η είσοδος στο drive-in του En Lefko 87.7 θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις. Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα μπουν στην κλήρωση για μια θέση με το αυτοκίνητό τους στο μοναδικό drive in cinema της Ελλάδας την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 21.00, στείλτε μήνυμα στο 54100 με τη λέξη drive, κενό, το ονοματεπώνυμό σας και την απάντηση στην ερώτηση «σε ποιο λόφο της Αθήνας πραγματοποιείται το φετινό drive in του En Lefko».

Η χρέωση για την συμμετοχή είναι 1,24€, πλέον τέλος συνδρομητών κινητής 12, 15, 18, ή 20%, βάσει λογαριασμού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Drive In Cinema by En Lefko 87.7
Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στις 21.00, στον Λόφο Λυκαβηττού.

Πληροφορίες για την ταινία:
Είναι δυνατόν να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον που έχει συλλογή δίσκων ασύμβατη με τη δική σου; Μήπως, αν ακούς συνεχώς τα τραγούδια που μιλάνε για χωρισμούς κι ερωτικές απογοητεύσεις, δυστυχία και μοναξιά, η ζωή σου γίνεται άνω κάτω; Για τον Ρομπ Γκόρντον, 35 ετών, που είναι εθισμένος στην ποπ και ιδιοκτήτης καταστήματος δίσκων που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, αυτές οι ερωτήσεις απαιτούν επιτακτικά απαντήσεις.

Η γυναίκα που αγαπούσε τον άφησε: αν επιστρέψει κοντά του, θα την αγαπάει όσο τώρα που του λείπει και νιώθει ότι τον έχει απορρίψει; Θα συνεχίσει να ζει σ’ αυτό το δυαράκι το γεμάτο δίσκους βινιλίου και cd ή πρέπει να μεγαλώσει επιτέλους, να ζήσει σε κανονικό σπίτι, να φτιάξει οικογένεια και να βρει μια πιο καθωσπρέπει δουλειά; Θα μάθει ποτέ πώς είναι να κάνεις έρωτα με μια τραγουδίστρια που έχει βγάλει δίσκο;

Το δυσκολότερο πράγμα για τον Ρομπ είναι να πάψει να αξιολογεί τις καταστάσεις της ζωής του αυστηρά με όρους top 5, χωρίς κανένα συμβιβασμό: συγκροτήματα, βιβλία, ταινίες, τραγούδια – όλα μπαίνουν σε λίστες και κατατάσσονται. Ακόμα κι οι χωρισμοί του Ρομπ συνθέτουν ένα top 5, όπως τα καλύτερα ποπ τραγούδια όλων των εποχών, όπως τα καλύτερα τραγούδια που μιλάνε για τον θάνατο.

“Sentimental music has this great way of taking you back somewhere at the same time that it takes you forward, so you feel nostagic and hopeful all at the same time”

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss