Οι τάσεις ομορφιάς του 2016, μαλλιά Κέιτ και φρύδια Κιμ!

Καθώς ακόμα μια χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, αποκαλύφθηκαν οι πιο δημοφιλείς τάσεις ομορφιάς του 2016 αλλά και όλων των εποχών. Αν και η κλασική εμφάνιση παραμένει στην κορυφή, δεν λείπουν και οι… υπερβολές.

Οι  50 κορυφαίες τάσεις ομορφιάς όλων των εποχών και τα πιο δημοφιλή beauty trends του 2016

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς τάσεις όλων των εποχών περιλαμβάνονται το κόκκινο κραγιόν, το έντονο eyeliner, και τα smoky eyes.

Τα τολμηρά κόκκινα χείλη υιοθέτησαν από εμβληματικές γυναίκες όπως η Μέριλιν Μονρόε μέχρι σύγχρονες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ετσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κλασικό κόκκινο κραγιόν έχει ψηφιστεί η νούμερο ένα διαχρονική τάση ομορφιάς.

Η Τέιλορ Σουίφτ φημίζεται για το «φτερωτό» eyeliner της, το οποίο ήρθε δεύτερο στην ψηφοφορία, ενώ το smoky eye που προτιμά η απλή και εκλεπτυσμένη Κίρα Νάιτλι πήρε την τρίτη θέση.

Το γαλλικό μανικιούρ, τα γυαλιστερά lip liner, και οι μπρονζέ πούδρες έχουν αντέξει επίσης στη δοκιμασία του χρόνου.

Η πιο δημοφιλής τάση για τα μαλλιά είναι οι μακριές κυματιστές μπούκλες που προτιμά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οσο για τις τάσεις του μακιγιάζ, η λίστα περιλαμβάνει nude κραγιόν, σκιές με glitter και παστέλ σκιές ματιών.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείες Superdrug, η οποία διεξήγαγε την έρευνα, δήλωσε: «Η γυναικεία ομορφιά και η μόδα αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά όπως δείχνει αυτή η έρευνα, υπάρχουν κάποιες τάσεις ομορφιάς που θα μείνουν σταθερές στην ιστορία».

«Οι τάσεις του μακιγιάζ, όπως τα κόκκινα χείλη και τα smoky eyes θα είναι πάντα οι αγαπημένες των γυναικών επειδή ταιριάζουν σε διάφορα στιλ».

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις λίστες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss