Η Τατιάνα ανανεώθηκε…

Απ’ ότι βλέπετε έκανε το μαλλί της καρέ και άλλαξε βαφή. Απ’ ότι βλέπετε από το πολύ lifting κοντεύει να γίνει Κινέζα και από τα πολλά botox τα φρύδια της ολοένα και ανεβαίνουν προς το κούτελο! Πλήρης ανανέωση ή …μετάλλαξη;

Έτσι είναι αυτές παιδιά μου. Όταν λένε ανανεώνομαι, εννοούν το μαλλί και την μούρη. Δεν τους νοιάζει η εκπομπή τους, το περιεχόμενο, η δομή, ο προβληματισμός, τα θέματα. Δεν τους νοιάζει να παρουσιάσουν κάτι θετικό στην κοινωνία. Μόνο το μαλλί και η μούρη τους τους ενδιαφέρει.

Η νέα της εκπομπή βρίσκεται στον ΣΚΑΙ (την σούταραν οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη και την περιέθαλψε ο Αλαφούζος), λέγεται Μαζί σου και θίγει κοινωνικά θέματα της καθημερινότητας. Και μιας και προέκυψε το κοινωνικό θέμα με τον Ζακ Κωστόπουλο, η Τατιάνα έκανε γκάλοπ με το οποίο «ζητούσε» από τους πολίτες να λάβουν θέση για τον θάνατο του.

Άμεσα αντέδρασαν οι άνθρωποι από τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος, και κατέφυγαν στο ΕΣΡ. Η ανακοίνωση τους λέει: «Στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου, καλέσαμε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να παρέμβει άμεσα και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου να ζητήσουν δημόσια συγνώμη και να πιάσουν το νήμα από την αρχή.»

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Nikosonline

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss