Ιταλός μαφιόζος υποστηρίζει πως ο Μπερλουσκόνι έδινε εντολές επιθέσεων στη Μαφία

Ο μαφιόζος Τζουσέπε Γκραβιάνο άφησε να εννοηθεί ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έδωσε εντολή για επιθέσεις που στέρησαν την ζωή σε γνωστούς δικαστικούς, και εκρήξεις βομβών σε μεγάλες ιταλικές πόλεις, οι οποίες είχαν ως στόχο την δημιουργία κλίματος πανικού και αποσταθεροποίησης.

Η είδηση μεταδίδεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης με αναφορά στην φράση του Γκραβιάνο ότι “ο Μπερλουσκόνι του ζήτησε τη συγκεκριμένη χάρη” αλλά στη συνέχεια, “όταν τον συνέλαβαν, άρχισε να τον μαχαιρώνει, μόνον για να κρατήσει τα λεφτά του”.

“Δίνει λεφτά στις ιερόδουλες, κάθε μήνα, αλλά εμένα με αφήνει στην φυλακή”, λέει ο νονός, σε άλλο σημείο της συνομιλίας του με το μέλος της μαφίας της Νάπολης, Ουμπέρτο Αντινόλφι, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica στην διαδικτυακή της έκδοση. Σε άλλο σημείο της συνομιλίας ο Γκραβιάνο, σύμφωνα με την εφημερίδα, λέει ότι “σε σχέση με τις εκρήξεις του 1993, ειπώθηκε ότι ήταν ευθύνη της μαφίας, αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική”.

Παράλληλα, μιλώντας με τον ναπολιτάνο κακοποιό, ο Τζουσέπε Γκραβιάνο πρόσθεσε ότι το 1996, “παρά το ότι ήταν σε αυστηρή απομόνωση στην φυλακή, συνευρέθηκε με την γυναίκα του, μέσα στο κελί και συνέλαβαν το παιδί τους”. Οι εισαγγελείς του Παλέρμο της Σικελίας ζήτησαν από τον μεγαλομαφιόζο αυτό να επιβεβαιώσει τις κατηγορίες του και τα όσα είπε στην συγκεκριμένη συνομιλία, αλλά εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας ότι “έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως θα τους ψάξει ο ίδιος, όταν θελήσει να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα”.

Οι δικηγόροι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι διέψευσαν κάθε επαφή του πελά

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss