Το Jurassic World 2, έχει πλέον τίτλο… αλλά και poster

Ο διάδοχος του Jurassic World, της box office επιτυχίας του 2015, στην οποία επιστρέφει ο Chris Pratt στο ρόλο του Owen Grady και η Bryce Dallas Howard στο ρόλο της Claire Dearing μπαίνει στην τελική ευθεία, με την Universal να ανακοινώνει τον επίσημο τίτλο της ταινίας, μαζί με το πρώτο poster.

Το Jurassic World: Fallen Kingdom, όπως πλέον λέγεται η ταινία, ενώ σκοπεύει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε η πρώτη, φαίνεται πως θα έχει πολύ διαφορετική αισθητική και τόνο και αυτό θα οφείλεται στον νέο σκηνοθέτη, JA Bayona, που ανέλαβε από τον Colin Trevorrow.

Ο Bayona βρισκόταν πίσω από το ατμοσφαιρικό A Monster Calls, ενώ ο Trevorrow μετά από το την πρεμιέρα του The Book of Henry θα μας απασχολεί στο μέλλον πιο τακτικά αφού είναι ο ιθύνων νους του ένατου και τελευταίου Επεισοδίου των Star Wars.Τα γυρίσματα βέβαια για το Fallen Kingdom έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και ο Bayona συχνά κατέφευγε στα social media για διακηρύξει την έντονη χρήση πρακτικών εφέ, έναντι του CGI. Σύμφωνα με δηλώσεις του Trevorrow, ο οποίος σε αυτή την ταινία εκτελεί μόνο χρέη σεναριογράφου, σε συνέντευξη του στο ScreenRant, λέει πως η διαφορά με τον προκάτοχο της ταινίας δεν θα εστιάζεται μόνο στην χρήση puppets, αφού έφτασε να την συγκρίνει ακόμα και με “Ισπανική ταινία τρόμου, παρά με μια παραδοσιακή blockbuster περιπέτεια“.

O Colin Trevorrow πρόσφατα, μέσω του podcast του MTV, Happy Sad Confused, εισήλθε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα ταινία, και για τον τίτλο της. «Θα είναι μια βαθύτερη ταινία, εστιασμένη στους χαρακτήρες και αναμφισβήτητα κλείνει πολύ προς το σασπένς, ιδιαίτερο προς το δεύτερο μισό της», αποκαλύπτει ο Colin. Στην συνέχεια αναφέρει χαρακτηριστικά πως «θα έχει φυσικά τη μεγάλη δράση στη μέση. Υπάρχει μια σκηνή στη μέση, την οποία παρακολουθώ – αν και κάθε μέρα βλέπω νέο υλικό- και άρχισα να βλέπω τα πράγματα να δένουν μεταξύ τους και είναι απλά τρελό».

Το εκστατικό ντελίριο όμως του Trevorrow δεν είχε τέλος και προσθέτει «ζητώ συγγνώμη από όλους αυτούς που νόμισαν ότι δεν πρόκειται να δουν μια άλλη Jurrasic World ταινία, γιατί νομίζω ότι ο JA Bayona θα αποδείξει σε όλους πως έκαναν λάθος».

Ο Trevorrow επίσης αποκάλυψε ότι γράφοντας το σενάριο κατέφυγε αρκετές φορές στο αρχικό μυθιστόρημα του Jurassic Park του Michael Crichton, ειδικά όταν έγραφε τους διαλόγους του Dr Ian Malcolm, ο οποίος επιστρέφει για ακόμα μια φορά θριαμβευτικά μετά από 14 χρόνια στον μαγικό κόσμο των δεινοσαύρων με την μορφή του τεράστιου Jeff Goldblum.

Χρησιμοποιώντας αρκετούς αυτούσιους διαλόγους από το έργο του Crichton, ο Trevorrow  ομολογεί πως η δημιουργική διαδικασία γύρω από τον Goldblum, ήταν μια από τις αγαπημένες του στιγμές της προετοιμασίας.

Εξάλλου, αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και το tagline στο πόστερ της ταινίας “Η ζωή βρίσκει έναν τρόπο“; είναι μια ατάκα του Dr Ian Malcolm.

Όμως το κατά πόσο δίκιο έχει ο Jeff Goldblum θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο του 2018 για το διαπιστώσουμε, όταν θα κάνει την πρεμιέρα του το  Jurassic World: Fallen Kingdom.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss