Η Κατερίνα Καινούργιου θα σώσει το «Star Academy»!

Μια επένδυση που ξεπερνά τα 5.000.000 εκατ. ευρώ, σε ένα κράτος που δεν γίνονται επενδύσεις, γνωρίζει ήδη αναταράξεις. Πρόκειται για το «Star Academy» τα χαμηλά νούμερα της τηλεθέασης του οποίου προκαλούν ανησυχία στο “Ε” που δεν δίστασε να επενδύσει με τέτοιο ποσό που θα ζήλευαν τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια.

Κι όμως για κάποιο λόγο οι οξυδερκείς θεατές και κυρίως οι νέοι άνθρωποι και οι γυναίκες που αποτελούν το δυναμικό κοινό δεν δείχνουν να συγκινούνται από το παιγνίδι. Ετσι σήμανε συναγερμός στην επιχείρηση και ανέλαβε δράση το ισχυρό χαρτί του “E”, η Κατερίνα Καινούργιου. Για την ακρίβεια επιστρατεύτηκε σε μια επικίνδυνη αποστολή καθώς το κανάλι σύμφωνα με την σύμβαση με την εταιρία που έχει τα δικαιώματα του παιγνιδιού πρέπει να προβάλλει τουλάχιστο 12 επεισόδια.

Στις υπηρεσίες του νέου μουσικού παιχνιδιού «Star Academy» εντάσσονται σιγά-σιγά όλες οι εκπομπές και οι παρουσιαστές του Ε, στην προσπάθεια του καναλιού να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής (μόλις 3%). Έτσι, με δύο εκπομπές θα είναι πλέον στο Ε η Κατερίνα Καινούργιου, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «La Biri Biri» το μεσημέρι της Δευτέρας.

Έχοντας στο πλευρό της τον Θέμη Μάλλη, τον αρχισυντάκτη του «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», η Κατερίνα θα παρουσιάζει κάθε ημέρα, αρχής γενομένης από σήμερα, στις 18:40, την εκπομπή «Star Academy Magazine» με όλα τα νέα για το talent show του E. Θυμίζουμε πως η Κατερίνα και ο Θέμης παρουσίασαν και το kick off του «Star Academy», την περασμένη Πέμπτη, ενώ τα επεισόδια του talent show μεταδίδονται καθημερινά στις 20:55.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss