Και το Oscar ρατσισμού ( αν υπήρχε) πάει στους τέλειους Έλληνες! Μπράβο μας!

Εντάξει! Όλες αυτές τις ημέρες δοξάζω το Θεό, που όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είμαστε μοντέλα, δίμετροι, με τέλειες αναλογίες και φυσικά όλοι μέχρι 35 ετών! Δοξάζω το Θεό που όλοι έχουμε “παγώσει” σε αυτή την ηλικία. Και μέσα σε αυτό τον ελληνικό παράδεισο, αναρωτιέμαι πως η Άννα Βίσση, ξέφυγε του κανόνα και έφτασε τα 59 και δεν έχει αποσυρθεί ακόμα! Εγκλημα Άννα μου! Φυλακή ή τέλοσπάντων κρύψου στο σπίτι σου και μην εμφανίζεσαι πουθενά!

Σας φαίνεται σουρεάλ; Μπορεί αλλά είναι μια πραγματικότητα, μια θλιβερή πραγματικότητα, που όποιος έκανε μια διαδικτυακή βόλτα στα social και σε μερικά κατάπτυστα άρθρα το σαββατοκύριακο που πέρασε, το διαπίστωσε.

Όλα άρχισαν με την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο “Star Academy” στο “Ε”.

Το twitter πήρε φωτιά, τα σχόλια στο Facebook έδιναν και έπαιρναν και την επόμενη ημέρα εμπνευσμένοι δημοσιογράφοι κρυμμένοι πίσω από παιδικα ψευδώνυμα εξαπέλυσαν πυρά και εσταξαν χολή με κακεντρεχή άρθρα, που εστίαζαν όχι στην τηλεοπτική παρουσία της Άννας Βίσση, που είναι θεμιτό, αλλά στην ηλικία και το σώμα της.

Τι σχέση έχει το show με την ηλικία της Βίσση ή ακόμα και της Ναταλίας; Οι δύο κυρίες εκτίθενται δημόσια και είναι λογικό να κρίνονται για αυτό που κάνουν και όχι για την ηλικία τους.

Κι εμένα η Άννα μου φάνηκε αμήχανη και έξω από τα νερά της, δεν μου θύμισε σε κάτι την γνωστή και γεμάτη ενέργεια τραγουδίστρια. Την ήθελα αλλιώς… αλλά δεν ήταν! Υποθέτω ότι το άγχος την οδήγησε εκεί. Αλλά αν την κρίνω θα την κρίνω μόνο για αυτό!

Τι σημασία έχει αν είναι 59 ετών; Δηλαδή είναι προς απόσυρση; Υπάρχει νόμος που λέει όταν η γυναίκα τραγουδίστρια ή παρουσιάστρια περάσει τα πρώτα – ήντα πρέπει να κάθεται στο σπίτι της και να αναπολεί τα περασμένα;

Δεν δούλεψε; Δεν συνεχίζει να δουλεύει και να γεμίζει το κέντρο που εμφανίζεται; Δεν οργώνει την πίστα με την ενέργεια 20αρας; Δεν σου εχει χαρίσει σουξέ που τραγουδάς ακόμα και μετά από χρόνια;

Τι ρατσισμός είναι αυτός; Και ο ρατσισμός γίνεται πιο έντονος, όταν πικρόχολα σχόλια προέρχονται από γυναίκες.

Για λύστε μου μια απορία: Όλες εσείς που κρίνετε με τόσο άσχημο τρόπο έχετε κάνει συμφωνία με το χρόνο; Εσείς δεν θα μεγαλώσετε; Δεν θα αποκτήσετε ρυτίδες; Ή ακόμα και τώρα είστε μοντέλα, χωρίς καμία ατέλεια;

Ξέρετε, είναι πολύ εύκολο να φοράμε πυζάμες, να πιάνουμε τα μαλλιά κότσο, να καθόμαστε στο καναπέ, να στεκόμαστε και να κρίνουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πίνοντας και τρώγοντας!

Και στην τελική ρε παιδιά, δεν υπάρχει κανένας που να έχει νικήσει το χρόνο από καταβολής ανθρώπου!

Γράψε ότι δεν σου αρέσει το show, ότι σου φάνηκε μίζερο, φτωχό, ανοργάνωτο, χωρίς λάμψη, με φωνές κάτω του μετρίου. Γράψε ότι σου φαίνεται παρωχημένο, ότι σου θυμίζει το “Fame Story” αλλά ως κακέκτυπο. Θέλεις να γράψεις ότι δεν σου αρέσει ο Μένιος ως παρουσιαστής; Γραφτο και αυτό. Θέλεις να μιλήσεις για το πόσο προσβλητικός ήταν ο Νίκος Καρβέλας; Δεκτόν και αυτό. Θέλεις να γράψεις για το άθλιο διαφημιστικό της, το οποίο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ συναδέλφων αποσύρθηκε; Σχολιάσέ το!  Στα περισσότερα θα συμφωνήσω!

Αλλά διαφωνώ καθέτως στο να σχολιάζεις την ηλικία της, με κατάπτυστα σχόλια.

Όχι, εσύ που σχολιάζεις τις ηλικίες με χαρακτηρισμούς όπως “γριά” και “κωλόγρια” δεν είσαι καλύτερη από την Άννα.

Και δεν με καίει που η Άννα είναι η γνωστή Άννα. Με καίει η ανοησία και η ηλιθιότητα που δηλητηριάζει τον εγκέφαλο! Με καίει που χαρακτηρισμοί “χοντρή”, “κοντή”, “γεματούλα”, “γριά”, “ρυτιδιασμένη”, “σταφίδα” και πολλά λογής ακόμα ακούγονται εν έτει 2017.

Δημοκρατία είναι να εκφέρουμε την άποψή μας! Καλώς ή κακώς αποκτήσαμε όλοι άποψη! Να μου πεις, ποιοι δικαιούνται να έχουν άποψη και ποιοι όχι; Οκ! Όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να γινόμαστε προσβλητικοί και κακοί!

Και η ηλικία δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς του εξωτερικού, δεν πετάνε τις γυναίκες παρουσιάστριες σαν στιμένες λεμονόκουπες, όταν περάσουν τα 40 και τα 50.

Το παράδειγμα της Άννας Βίσση είναι τρανό – και δυστυχώς όχι το μοναδικό – που αποδεικνύει ότι από αυτό που πάσχουμε ως λαός είναι η καλλιέργεια! Δεν εννοώ την πανεπιστημιακή μόρφωση αλλά την καλλιέργεια και την ευγένεια. Αυτή ή την έχεις ή δεν την έχεις! Και όλα δείχνουν ότι δεν την έχουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss