Και ξαφνικά εμφανίστηκε νέο νησί στο Τρίγωνο των Βερμούδων και ο κόσμος τρελάθηκε (φώτο)

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι δεν θέλουμε και πολύ για να ξεκινήσουμε και να πιστέψουμε μια θεωρία συνωμοσίας. Από τους εξωγήινους, μέχρι τους ψεκασμούς και από τους κάθε λογείς celebrities που δεν πέθαναν ποτέ και ζουν στην Αργεντινή μέχρι τους ανθρώπους σαύρες και το τέρας της λίμνης Λοχ Νες, έχουν ύπαρξεις εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες θεωρίες που κατά καιρούς μας διασκεδάζουν. Μία τέτοια είναι και το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Σύμφωνα μ’ αυτήν, υπάρχει μια περιοχή λίγο έξω από τις ακτές της Φλόριντα των ΗΠΑ, στην οποία διάφορα αεροπλάνα και πλοία εξαφανίζονται μυστυριωδώς και τα απομεινάρια τους δεν βρίσκονται ποτέ. Αυτή η θεωρία ζει από τη δεκαετία των 50’s και όσο περνούν τα χρόνια κερδίζει σταθερά έδαφος, σε τέτοιο βαθμό που αρκετές αεροπορικές εταιρίες έχουν αλλάξει τις διαδρομές των αεροπλάνων τους, λόγω του φόβου των επιβατών τους!

Σκεφτείτε τώρα τι έχει γίνει στις ΗΠΑ, όταν μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, προσθέσουμε και την ξαφνική εμφάνιση ενός νέου νησιού στην περιοχή!

Το Shelly Island, όπως ονομάστηκε από τους ντόπιους λόγω των πολλών κοχυλιών που έχει στις ακτές του, δεν εμφανίστηκε από τον βυθό, αλλά δημιουργήθηκε από την υπερχείλιση μίας περιοχής, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι γης έχει αποκολληθεί. Αυτή η υπερχείλιση, βέβαια, δεν προέκυψε σε ένα βράδυ, όμως αυτό δεν έχει αποτρέψει τους ντόπιους από το να έχουν… τρελαθεί! Είπαμε, δεν θέλει και πολύ…

«Το Κέιπ Πόιντ (σ.σ.: έτσι ονομάζεται η περιοχή) αλλάζει διαρκώς λόγω των καιρικών συνθηκών. Η γη συστέλλεται και διαστέλλεται ανάλογα με τα ρεύματα και τις καταιγίδες. Οι ίδιες δυνάμεις πιθανότατα δημιούργησαν το νησί», προσπάθησε να εξηγήσει ο Ντέιβ Χάλακ, επιστήμονας που εργάζεται στην περιοχή, χωρίς όμως να πείσει τους… πιστούς!

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η περιοχή αποτελεί αγαπημένο σημείο κυνηγιού για καρχαρίες που φτάνουν τα 5 μέτρα, ενώ στις ακτές του νησιού έχουν βρεθεί πάρα πολλά αγκίστρια που τα αλιευτικά της περιοχής πετούσαν στον βυθό του ωκεανού, όμως τώρα ξαφνικά βρέθηκαν στην επιφάνεια.

Εξαιτίας αυτών, οι επιστήμονες της περιοχής προειδοποιούν τους κατοίκους της περιοχής να μην πλησιάζουν πάρα πολύ το νησί, κάτι που έχει προκαλέσει φυσικά το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς όλοι πηγαίνουν για να δουν από κοντά το… μυστήριο! Ίσως και να ψάχνουν να βρουν κάποιο από τα τέσσερα αεροπλάνα και 20 πλοία που εξαφανίζονται κάθε χρόνο μέσα στο Τρίγωνο των Βερμούδων! Είναι και πολλά τα άτιμα…

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss