Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με κρύο και χιόνια

Αττική

Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βράδυ έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τοπικές χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και σταδιακά στα υπόλοιπα τμήματα. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και σταδιακά στα ορεινά της Στερεάς. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανόν της Στερεάς. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και από τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα Δυτικά, τα νότια και το Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα.

Από το Απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια κατά τόπους χιονόνερο. Λίγα χιόνια στα ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας, βελτίωση από το βράδυ στην Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε πτώση. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss