“Be Kind Rewind” – Ο τελευταίος… των video-club, ζει και βασιλεύει …στήν Αλάσκα (video)

Από τις δόξες της δεκαετίας του ’80 μέχρι τα τωρινά διαδικτυακά κατεβάσματα ή τις on lineπροβολές, πέρασε πολύς καιρός… 30κάτι χρόνια γεμάτα ταινίες και πολλά τεχνολογικά άλματα.

Τα VHS (οι βιντεο-κασέτες καλέ) έγιναν dvd, τα dvdbluray, οι τηλεοράσεις ολο και “μεγαλώνουν”, τα κινητά (έξυπνα και χαζά) έφεραν τον κόσμο πιο κοντά, πολλοί κινηματογράφοι έκλεισαν για να γίνουν πάρκινγκ ή σούπερ μάρκετ, η παρέα αποτελείται από fb friends, η μοναξιά μπαλώνεται με γνωριμίες σε chat rooms, η σιωπή με αναρτήσεις, οι επιδοκιμασίες γίναν like και οι μουσικές ένα copy paste από το YouTube.

Και όμως… Σε αυτό το αλλόκοτο “τώρα”, υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να ονειρεύονται …τι και αν είναι στήν άλλη άκρη του κόσμου (!)

Αν δεν ζείς σε αυτόν τον πλανήτη, θα ξέρεις ηδη οτι η μεγάλη και ιστορική (θα έλεγα) αλυσίδα video-club Blockbuster έχει ρίξει εδω και πολλά χρόνια “τίτλους τέλους”. Ωστόσο το όνομα παραμένει και ένα παράρτημά της στην Αλάσκα όχι μόνο είναι οικονομικά ανθηρό (και με δωρεάν pop-corn κάθε Τρίτη με όλες τις νέες κυκλοφορίες), αλλά έχει καταστεί απολύτως αναγκαίο για την καθημερινότητα των κατοίκων της που “γυρίζουν από την αρχή όλες τις βιντεοκασέτες τους” (!).

Και ναι …αυτό συμβαίνει το σωτήριον έτος του 2017 (!)

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss