Κοκκινάκης: Μπερδευτήκαμε όταν ο κόσμος ψήφισε τον Χανταμπάκη για αποχώρηση από το Survivor

Ο πρώην πλέον παίκτης του δημοφιλούς παιχνιδιού Survivor, Κώστας Κοκκινάκης, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» και την Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας για όλους και για όλα.

Σχολίασε τους ανθρώπους που είχε έρθει πιο κοντά, ανέλυσε πώς μιλούσαν μεταξύ τους οι παίκτες μετά τις ψηφοφορίες και τις αποχωρίσεις αλλά δεν απέφυγε να απαντήσει και για τον τσακωμό του με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το σημείο όπου ο πρώην πολίστας αναφέρθηκε στην αποχώρηση Χανταμπάκη και το… μήνυμα που πήραν από το κοινό. Όπως επεσήμανε αρχικά, όλοι παίκτες του παιχνιδιού πίστευαν πως ο κόσμος ψηφίζει με βάση τις αγωνιστικές επιδόσεις κάποιου συμμετέχοντα, ωστόσο όταν αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, καταλάβανε ότι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και μπερδεύτηκαν.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ωστόσο, όταν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι προκάλεσε την έκπληξη πολλών όταν ορκίστηκε στο ίδιο του το παιδί, προκειμένου να πείσει τους συμπαίκτες του ότι λέει την αλήθεια και ότι δεν έστησε καμία ψηφοφορία. Ο παίκτης δεν απέφυγε να απαντήσει για το περιστατικό με το Σπαλιάρα, δηλώνοντας πως «ορκίστηκα στο παιδί μου για να σταματήσει κάθε αμφιβολία. Και να είστε σίγουροι πως δεν το κάνω συχνά αυτό».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss