Κρίστεν Στιούαρτ: “Τα social media είναι άτοπος διάλογος με τον εαυτό σου”

Σε αντίθεση με πολλές άλλες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ, μην περιμένετε να «συναντήσετε» την Κρίστεν Στιούαρτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όταν μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο, είναι μία κατανοητή ανταλλαγή απόψεων.

Αλλά με το κείμενο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ουσιαστικά ένας διάλογος με τον εαυτό σου και τη δική σου ερμηνεία μιας σκιάς. Δεν είναι άτοπο; Είναι μια νέα γλώσσα», εξήγησε η 26χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό V Magazine.

Η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού ήταν αποκαλυπτική για τον νέο της ρόλο στην ταινία «Personal Shopper».

Το κινηματογραφικό έργο αφηγείται την ιστορία μίας νεαρής Αμερικανίδας στο Παρίσι, η οποία εργάζεται για μια διασημότητα, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να μιλά με τον νεκρό δίδυμο αδελφό της, που την προτρέπει να λαμβάνει μηνύματα από μία παράξενη πηγή.

Αλλά στην πραγματική ζωή η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της Μπέλα στην κινηματογραφική σειρά φαντασίας «Twilight» δεν ενδιαφέρεται να επικοινωνεί με αγνώστους – κυρίως στα social media.

Μπορεί να εθιστείς, να ελέγχεις κάθε επτά λεπτά τι γίνεται και να καταλήξεις να χάνεις πολύ χρόνο ακριβώς στην επιβεβαίωση κάτι πολύ επιφανειακού. Μας έχουν αλλάξει σίγουρα τα social media, ανέφερε.

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν της αρέσει να αναλώνει τον χρόνο της στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram και εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση ανάμεσα στο πραγματικό και σε αυτό που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss