Κυκλοφορία σε DVD: Ένας Προδότης Αναμεσά μας (Our Kind of Traitor)

Ένας νέος ακαδηµαϊκός της Οξφόρδης ο Πέρι και η δικηγόρος φίλη του Γκέιλ, πηγαίνουν για διακοπές στο Μαρόκο. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο εκατοµµυριούχο Ντιµά και θα κάνουν παρέα.

Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιµά είναι µέλος της ρωσικής µαφίας. O Ντιµά εξαναγκάζει τον Πέρι να µεταφέρει απόρρητες πληροφορίες στις αγγλικές µυστικές υπηρεσίες. Το ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά διαµέσου ενός διεθνούς παιχνιδιού κατασκοπίας και βρώµικης πολιτικής.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα που έγραψε ο John le Carre ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας spy novels που σχεδόν όλα του τα έργα έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με διάφορα στάδια επιτυχίας (The Spy Who Came in from the Cold),(The Russia House), (The Tailor of Panama), (The Constant Gardener), (Tinker Tailor Soldier Spy) και πάρα πολλά άλλα. Το Our Kind of Traitor είναι μια περίπτωση βιβλίου όπου σαν ταινία κινείται στο ύψος του, ένα σφιχτοδεμένο δηλαδή, καλοδουλεμένο κατασκοπευτικό θρίλερ, το οποίο προσπαθεί να είναι όσο πιο πιστό στο πρωτότυπο.

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη σεναριακή κορύφωση ή ένα δυνατό φινάλε στο ύφος των τυπικών αμερικανο-αγγλικών spy movies, το Ένας Προδότης Ανάμεσά μας πετυχαίνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για 108 λεπτά, χάρη στη σκηνοθεσία της Suzanne White (Jane Eyre) και τις δυνατές ερμηνείες όλου του cast, Ewan McGregor, Naomie Harris, Stellan Skarsgard & Damian Lewis.

Ένα είναι σίγουρο, ότι οι λάτρεις (και μη) των κατασκοπευτικών ταινιών δεν πρόκειται να απογοητευτούν, με εγγύηση ένα άκρως ευχάριστο δίωρο.Καλή προβολή.

Κυκλοφορεί απο την Audio Visual.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss