Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης λόγω της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ Ρούβε Ρίβλιν, ο οποίος χθες θεμελίωσε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στο χώρο του ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είχε ανακοινώσει η Τροχαία, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα το απόγευμα πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης. Ωστόσο, δεν ακολούθησε αναλυτικότερη ανακοίνωση προειδοποίησης. Οι οδηγοί έπρεπε να οπλιστούν με υπομονή καθώς τα μέτρα της Τροχαίας ελήφθησαν εκτάκτως και σε ώρα αιχμής, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση για τα σημεία από τα οποία θα περνούσε ο κ. Ρίβλιν.

Τις πρωινές ώρες “έκλεισε” η Σταδίου στο ύψος της οδού Αμερικής και η Συγγρού από το ύψος της Καλιρρόης, καθώς ο Ισραηλινός πρόεδρος επισκέφθηκε το μουσείο της Ακρόπολης. Οι δρόμοι άνοιξαν λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Ο πρόεδρος του Ισραήλ και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα επισκεφθούν εν συνεχεία το Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας στις 12.00 ενώ στις 13:00 θα κάνουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss