“Life finds a Way” …στο πρώτο trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom

Με έντονο “άρωμα”, απο την δεύτερη ταινία του Steven Spielberg, The Lost World (1997), μας υποδέχεται το νεο κεφάλαιο απο το πετυχημένο franchise του Jurassic Park…που χρειάστηκε 65.000.000 χρόνια για να βγεί (!).

Φυσικά (και επειδή μιλάμε για franchise), η Universal δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, μετά και την απρόσμενη επιτυχία της πρώτης ταινίας του 2015 (1,6 δις δολάρια και τέταρτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών), και ευελπιστεί σε μια ανάλογη πορεία με την νέα ταινία του χρυσοφόρου franchise, που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερα απο $3,5 δις δολάρια.

Το story μας πηγαίνει μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και μας ξαναγυρίζει στο Isla Nublar, όπου πλέον οι κάθε ειδών δεινόσαυροι τρέχουν ελεύθεροι, αλλά θα απειληθούν απο ενα ηφαίστειο.

Τα σκηνοθετικά ηνία του δεύτερου μέρους, απο το reboot του 2015, αναλαμβάνει ο ισπανός και πολύ ταλαντούχος σκηνοθέτης Juan Antonio Bayona με διαπιστευτήρια τις ταινίες …Impossible, A Monster Calls και The Orphanage, ενω στα σεναριακά credits, παραμένει ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Colin Trevorrow, μαζί με τον Derek Connolly («Kong: Skull Island»).

Οι Chris Pratt («Guardians of the Glaxy») και Bryce Dallas Howard («Lady in the Water»), επιστρέφουν στούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενω η μεγάλη έκπληξη στούς δεύτερους ρόλους έρχεται υπο την μορφή του Dr. Ian Malcolm… η αλλιώς Jeff Goldblum.

Το Jurassic World: Fallen Kingdom θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Ιουνίου του 2018.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss