LifeArt Festival: από το L.A. στην Αθήνα

Το LifeArt Festival φιλοξενεί ταινίες με ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ, ανεξάρτητες παραγωγές, διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας & VIP πάρτυ. Ένα Φεστιβάλ ανοιχτό στο κοινό, για τους φίλους του σινεμά, της τέχνης και των social media.

Το LifeArt Festival, με έδρα το Λος Άντζελες, πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Για δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη στις 19 & 20 Ιουνίου 2018, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ανεξάρτητες αλλά και μεγάλες χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές, στα Village Cinemas Faliro .

Την αυλαία του φεστιβάλ θα ανοίξει την Τρίτη 19 Ιουνίου στις 21.00 η πολυαναμενόμενη ταινία του Φερνάντο Λεόν Ντε Αρανόα «Αγαπώντας τον Πάμπλο» με τους βραβευμένους με Όσκαρ Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ. Η ταινία καταγράφει την άνοδο και πτώση του μεγαλύτερου βαρόνου ναρκωτικών στον κόσμο, μέσα από τα μάτια της ερωμένης του και διασημότερης δημοσιογράφου της Κολομβίας Βιρχίνια Βαγιέχο. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Βαγιέχο «Αγαπώντας τον Πάμπλο, Μισώντας τον Εσκομπάρ» που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το LifeArt Festival 2018 μετά την Αθήνα θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη (23-24/6) αλλά και στο Σαν Αντόνιο του Τέξας στο εμβληματικό Tobin Center (14-16/9). Με πηγή έμπνευσης το έργο του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, και με ένθερμο υποστηρικτή τον τρείς φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Όλιβερ Στόουν, το Φεστιβάλ δίνει ευκαιρίες σε νέους κινηματογραφιστές, youtubers αλλά και φωτογράφους σε κατηγορίες όπως η ταινία μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, web tv, video clip 5:55” αλλά και virtual reality.

Για να κρατήσετε θέση και να παρακολουθήσετε την ταινία «Αγαπώντας τον Πάμπλο» ή κάποια άλλη προβολή του LifeArt Festival, πατήστε εδώ: https://bit.ly/2l7B22R

Προσοχή: Πέραν του RSVP η έγκαιρη προσέλευση θεωρείται απαραίτητη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss