Logan Lucky: Steven Soderbergh… is back! (trailer)

Τι και αν είχε δηλώσει οτι το, προ τετραετίας, Παρενέργειες, θα ήταν η τελευταία του ταινία. Τι και αν, μετά συνέχισε να δουλεύει για την τηλεόραση, δημιουργώντας το The Knick. Τι και αν πειραματίστηκε με ασπρόμαυρες εκδοχές ταινιών …Ψιλά γράμματα.

Έτσι ο Soderbergh βγαίνει ξανά απο την “συνταξιοδοτησή” του, και μας παρουσιάζει το trailer της νέας του ταινίας, με τον τίτλο Logan Lucky, μια “αντί-έκδοση” του Oceans 11.

Βασικοί του πρωταγωνιστές δυο αδέρφια, οι Channing Tatum και Adam Driver, οι οποίοι θέλοντας να πιάσουν την “καλή”, σχεδιάζουν μια παράτολμη ληστεία κατα την διάρκεια του Coca Cola 600, ενός μεγάλου event για αγωνιστικά αυτοκίνητα που μετράει 58 χρόνια ιστορίας.

Πολλά γνωστά ονόματα θα εμφανιστούν σε μικρούς ρόλους, όπως η Hilary Swank, Katherine Waterston, Katie Holmes, Seth McFarlane, Sebastian Stan και Jim O’ Heir. 

Αυτός όμως που κλέβει την παράσταση είναι ο αγνώριστος, ειδικά στην ομιλία, Daniel Craig, με το όνομα Joe Bang!, ενός κατάδικου που ξέρει από ληστείες, θησαυροφυλάκια και φυσικά απο εκρήξεις.

Το Logan Lucky θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Αυγούστου, αλλά μέχρι τότε απολαύστε το καταπληκτικό trailer.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss