Το Lohan NightClub και τα εξώδικα

H γνωστή ηθοποιός φαίνεται να «έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub», σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια:

Κατόπιν εντολής της κυρίας Lindsay Dee Lohan κοινοποιήσαμε στις 05/05/2017 με δικαστικό επιμελητή εξώδικο πρόσκληση προς την εταιρεία διαχείρισης του κέντρου διασκέδασης Lohan NightClub, το νόμιμο εκπρόσωπό της και τον κ. Ντένη Παπαγεωργίου, προκειμένου να έχουμε μια συνάντηση μαζί τους σήμερα, 08/05/2017 και ώρα 12.30μμ, στο Δικηγορικό μας Γραφείο και να επιχειρηθεί εξωδικαστική επίλυση των διαφορών μεταξύ αυτών και της εντολέως μας, πλην όμως τα ανωτέρω προσκληθέντα πρόσωπα δεν προσήλθαν στον ανωτέρω ορισθέντα τόπο και χρόνο.

Για το λόγο αυτό η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε και υπήρξε έστω κάποια τηλεφωνική ανταπόκριση εκ μέρους τους για πραγματοποίηση της συνάντησης σε μελλοντικό χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Παπαγεωργίου σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Έθνος» είχε εκφράσει το παράπονο ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το δικηγορικό γραφείο στην Αγγλία που είχε υποδείξει η κυρία Lohan, και είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την ανάθεση της εκπροσώπησης της κυρίας Lohan στο δικό μας δικηγορικό γραφείο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss