MacBook Pro με 32GB μνήμη στα άμεσα σχέδια της Apple

Προς το τέλος της χρονιάς, θα δούμε τα νέα μοντέλα MacBook Pro, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Apple θα προχωρήσει σε σημαντική αύξηση της διαθέσιμης μνήμης τουλάχιστον σε ένα από τα μοντέλα.

Αυτό αναφέρει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI που έχει στο ιστορικό του αρκετές επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Συγκεκριμένα ο Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι η Apple θα διαθέσει στην αγορά το τέταρτο τρίμηνο του έτους ένα MacBook Pro 15 ιντσών με 32GB μνήμη. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν αναφέρουν αν η ίδια ποσότητα μνήμης θα υπάρξει ως επιλογή και για το μικρότερο μοντέλο των 13 ιντσών όμως θεωρείται σίγουρο ότι η Apple θα μεταβεί στην έβδομη γενιά των Intel Core επεξεργαστών με την κωδική ονομασία Kaby Lake.

Με τις δύο αυτές κινήσεις, η Apple θα προσπαθήσει να κατευνάσει δύο από τις σημαντικότερες αντιδράσεις των καταναλωτών μετά την παρουσίαση των τελευταίων MacBook Pro. Η πρώτη αφορούσε τη μέγιστη διαθέσιμη μνήμη σε οποιοδήποτε μοντέλο η οποία ήταν τα 16GB ενώ η δεύτερη αφορά την επιλογή της εταιρείας να ενσωματώσει την περασμένη γενιά επεξεργαστών Intel (Skylake), όταν η HP και άλλοι κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών, έχουν παρουσιάσει μοντέλα που στηρίζονται σε Kaby Lake επεξεργαστές.

VentureBeat

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss