Μαγείρεψε κρέας με ρύζι – Το δόντι στο μπλέντερ αποκάλυψε το έγκλημα

Στην εξιχνίαση ενός φρικτού εγκλήματος προχώρησε η αστυνομία στη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χάρη σε ένα ανθρώπινο δόντι που βρέθηκε σε μπλέντερ. Μία γυναίκα από το Μαρόκο ομολόγησε ότι σκότωσε τον επί χρόνια σύντροφό της, τον τεμάχισε, τον έβρασε και τον πρόσφερε ως γεύμα σε εργάτες παρακείμενης οικοδομής.

Η ομάδα των Πακιστανών εργατών που έλαχε να φάει το γεύμα που τους πρόσφερε η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με το φαγητό, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν ματσμπούς, ένα συνηθισμένο πιάτο στις χώρες του Κόλπου με κρέας και ρύζι.

Τρεις μήνες μετά από εκείνο το γεύμα, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της γυναίκας, που είναι στα 30, η οποία παραδέχτηκε ότι τεμάχισε τον επί επτά χρόνια σύντροφό της πάνω σε μια στιγμή “παραφροσύνης”, όπως αναφέρει η Gulf News.

Η δράστης είπε ότι έδρασε από ζήλια όταν ο φίλος της, στα 20, της ανακοίνωσε ότι την αφήνει για να παντρευτεί ξαδέρφη του στο Μαρόκο. Ο αδερφός του θύματος άρχισε να τον ψάχνει. Ανέφερε στις αρχές ότι όταν πήγε στο σπίτι του ζευγαριού, η γυναίκα του έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα, λέγοντας ότι είχε διώξει τον αδερφό του λόγω του επικείμενου γάμου του.

Ο άνδρας ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία πήγε στο σπίτι και εκεί βρήκε ένα ανθρώπινο δόντι μέσα σε μπλέντερ. Η εξέταση DNA που έγινε έδειξε ότι αυτό ανήκε στον εξαφανισμένο φίλο της.

Η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι αλλά στη συνέχεια ομολόγησε, λέγοντας στους ανακριτές, ότι έβαλε τη σάρκα στο μπλέντερ και στη συνέχεια τη μαγείρεψε με ρύζι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss