Mary Magdalene: Ο Joaquin Phoenix είναι ο Χριστός …σε μια αναπάντεχη βιογραφία (trailer)

Κυκλοφόρησε απο την Universal Pic. το πρώτο trailer, απο την νεα ταινία του Garth Davis («Top of the Lake», «Lion»), με θέμα την ζωή της Μαρίας της Μαγδαληνής.

«Η ιστορία εξελίσσεται στους Αγίους Τόπους τον πρώτο αιώνα και ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που αφήνει το μικρό ψαροχώρι της και την παραδοσιακή οικογένεια για να ενταχθεί σε ένα νέο ριζοσπαστικό κοινωνικό κίνημα. Στη κορύφη βρίσκεται ένας χαρισματικός ηγέτης, ο Ιησούς απο την Ναζαρέτ, που υπόσχεται πως ο κόσμος αλλάζει. Η Mary αναζητά ένα νέο τρόπο ζωής και μια ειλικρίνεια που στερήθηκε απο τις αυστηρές ιεραρχίες της ημέρας. Καθώς η φήμη της ομάδας εξαπλώνεται και περισσότεροι ακολουθούν το εμψυχωτικό μήνυμα του Ιησού, το πνευματικό ταξίδι της Mary την τοποθετεί στην καρδιά μιας ιστορίας που θα φτάσει μέχρι την πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ, εκεί όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα γύρω απο το πεπρωμένο του Ιησού και την δική της θέση μέσα σε αυτό.»

Με βασική έμπνευση ένας από τους πιο μυστηριώδης χαρακτήρες της Βίβλου, ο Garth Davis σκηνοθετεί τη Rooney Mara, μετά την περσινή συνεργασία τους στο οσκαρικό Lion, ως Μαγδαληνή, όπου μετά τις Anne Bancroft, Barbara Hershey και Monica Bellucci, στούς ίδιους ρόλους, έχει μάλλον δύσκολο έργο, ενω για τον “επικίνδυνο” ρόλο του Ιησού Χριστού, ο Davis κάνει μια καταπληκτική επιλογή με τον Joaquin Phoenix, ο οποίος, λόγω της τεράστιας ερμηνευτικής του γκάμας, θα ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο τους σινεφίλ σχετικά με τη συγκεκριμένη ταινία.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Chiwetel Ejiofor («12 Years a Slave»), Ariane Labed («Assassin’s Creed»), Ryan Corr, Tahar Rahim, Sarah-Sofie Boussnina, Lubna Azabal.

Πάντως με τέτοιο πρωταγωνιστικό δίδυμο και με μια ιστορία που μοιάζει ανέγγιχτη απο τον χρόνο, η ταινία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και γιατί οχι, σε κάποια στιγμή να μπεί στήν λίστα με τις must ταινίες …της Μεγάλης Εβδομάδας.

Το «Mary Magdalene» θα κάνει πρεμιέρα στίς 30 Μαρτίου 2018.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss