To Matrix γίνεται reboot! – Είναι πλέον επίσημο…το Hollywood έμεινε από ιδέες

Τα τελευταία χρόνια και με ολοφάνερο το γεγονός ότι έχει ξεμείνει από ιδέες, το Hollywood μάλλον πάει να τα αλλάξει όλα και πλέον έχουμε μια ακόμα θρυλική ταινία που θα γίνει reboot.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Warner Bros έχει θέσει ήδη τα θεμέλια για ένα reboot του The Matrix, το οποίο όμως δεν θα έχει καμία σχέση με τις πρώτες ταινίες. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα αδέρφια Wachowski που έγραψαν και σκηνοθέτησαν την πρωτότυπη τριλογία, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην νέα παραγωγή, αλλά ούτε καί ο  Keanu Reeves, ο οποίος στήν πρεμιέρα τής νέας του ταινίας John Wick, τόν περασμένο μήνα, δήλωσε πως θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει στο franchise αλλά μόνο “με το παλιό team”!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συζητήσεις φέρνουν τον 30χρονο Michael B. Jordan (Creed) να είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ο Zakk Penn (X2, X-Men: The Last Stand) συζητά για να γράψει το σενάριο.

Το The Matrix κυκλοφόρησε το 1999 και ήταν μια πραγματική κινηματογραφική καινοτομία για την εποχή του που άλλαξε ριζικά το τοπίο στις ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας, ενώ το 2003 κυκλοφόρησαν δύο ακόμη sequels, τα The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions. Συνολικά και οι τρεις ταινίες συγκέντρωσαν $1.6 δις παγκοσμίως.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να σας πούμε το τι γίνεται στό διαδύκτιο, από φάν τής τριλογίας.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss